Ey cemaat yasiyormusunuz[emoji848]
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ey cemaat yasiyormusunuz[emoji848]
Temettü gününe kadar toplamaya çalýþýyoruz. 38in altýnda mal satan arkadaþlara teþekkürler...
Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi...
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
37.9 dan 4 tane verdi
Þuan için borsada korkmadýðým bir elin parmaðýný geçmeyen hisselerden biri de portföyümde bulunan politekniktir.
Hisse þu olumsuz ekonomik konjonktürde ve düþüþü mutlak olan borsada sýð olmasýnýn, nakit varlýðýnýn, pozitif ekonomik görünümünün avantajýný kullanýyor. Ne alým fýrsatý veriyor ne satým stabil þekilde belki de yukarý fýrlayacaðý günü bekliyor(bilanço,yatýrým,a grubuna alýnmasý,bedelsiz,temettü hikayeleri...)
Yani anlayacaðýnýz yatýrýmcýsýna korkma ben uzun vade hissesiyim beni elinde tut diyor. Þuan portföyümde beni satmya yöneltmeyen tek hisse poltk.. Bunlar tamamen þahsi fikrim olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Bir süre daha bu stabillikte girmesi tekrar tekrar alýmlar yapmama katký saðlayacaktýr. Bugünkü düþüþten ben de biraz aldým.
Heyecanla ilk bilançoyu bekliyorum. Ýyi olmasýný umut ediyorum.
Bilanco en son aciklabma tarihi
Coventya'nýn etkisinin yavaþ yavaþ görüleceðini düþünüyorum bu nedenle ciro baþta olmak üzere karlýlýkta artýþ bekliyorum. Kurdaki artýþ neticesinde 6-8 mn TL arasý kar gelirse iyi olur çünkü uzun vadeli hedeflere gitmesi için daha fazla kara ihtiyacýmýz var.
Yer Ýmleri