Aynen 3 gundur asiri alimla bugun 18.47 ye dustu 3 gundur belirli dusus var.
Bi fona asiri talep olursa getirisi dusuyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen 3 gundur asiri alimla bugun 18.47 ye dustu 3 gundur belirli dusus var.
Bi fona asiri talep olursa getirisi dusuyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Ppz lerin tamamini sattim .
Baska satanlar olursa belki kendine gelir.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar.son bir ayda eurobond borçlanma araçları fonları(döviz) iyi gelir getirdiler.Bu fonlara yatırım zamanı için nelerin uygunluğu gözlenmelidir.Döviz düşerken parti parti almak doğrumu olur.
Bende hala 18,75 görünüyor stopaj öncesi bir miktar almıştım sabah çıkıp burgan günlüğe gönderdim. O da günlük %18,75 veriyor hem stopaj indirimi de devam ediyor hem de en azından mevduat olduğu için bir miktar garantisi var. 2 ay sonra stopaj indirimi devam etmezse belki o zaman düşünürüm. 18,90 için dönmeye gerek duymuyorum. diğer birikimlerim ahu, ppz, fil, osd vs.. di ama ppz ve fil fena halde canımı sıktı bu tavırları hiç hoş olmadı, güvenimi sarstı...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Hisse senedi almak ile borsada islem yapmak arasinda ne fark var risk ve kazanc olarak olarak hisse mi fonlar mi getirisi gotursuu var
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Param yok kafam rahat
Yer İmleri