Sayfa 78/181 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1447 madde; 617 - 624 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Güzel bir haber gelmeli yoksa buralarda takılırız. Mesela sunjunior bayilik anlaşması. 2022 sene sonu diyorlardı. 2023 yarılandı hala haber yok.
    evet uzadı gerçekten o iş çok buyuk potansiyel barındırıyor ama ses yok henuz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Şirketimiz, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.'den 29/05/2023 tarihinde imzalanmak üzere ‘'CS23000084-2022 HAVALI HÜCRE&TRAFO MERKEZİ ÇERÇEVE ALT ALIMI'' konulu iş için sözleşme daveti almıştır. Sözleşmenin bedeli vergiler hariç 1.195.000, -USD'dir. (Birmilyonyüzdoksanbeşbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile sözleşme bedeli vergiler hariç 23.876.100, -TL'dir.)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
    sayın metehan her gün kap gönderse gene bir cacık olmaz hocam seçim belirsizliği ayrıc ahisseler üzerinde baskılama var ama bir yere kadar ben nakit oldukça alım yapıyorum.

3. evet seçimler bitti önumuz açık enerji şirketleri artık yol alır...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. vur tavana tahtacı yakışır sana...

5. Ky yi bilanço kötü diye kaçırdılar iyi oldu bi bakıma, gelsin haberler şimdi.

6. Burda yazanların çoğu Cwene de yazıyor. Satıp ona geçtiler demek ki, ben de tam tersini yapmıştım bir kaç hafta önce onu satıp buna geçmiştim. Bakalım kim haklı çıkacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Burda yazanların çoğu Cwene de yazıyor. Satıp ona geçtiler demek ki, ben de tam tersini yapmıştım bir kaç hafta önce onu satıp buna geçmiştim. Bakalım kim haklı çıkacak.
    Kimse haklı çıkmaz hocam biri gittiği zaman diğerini de götürüyor elimde ikisi de var.

8. mesela tavan olduk şimdi birazdan cwene de olur

Sayfa 78/181 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •