Sayfa 78/398 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 617 - 624 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bakalım çıkacak altının miktarı ne alemde. Asıl önemli olan o. Hele bir tespit edip onu da kap atsınlar bakalım. Miktar büyükse kap gelmeden harekete başlar illa
    Artık kamyona altın yükleyeceksin Patrick amca hadi iyisin.

2.  Alıntı Originally Posted by sawkolik Yazıyı Oku
    İyi de sigorta sektörü yazılımla ilgili sıkıntılardan etkilenmiyor mu?

Sistemlerde yaşanan sorun nedeniyle poliçeler yok olursa ne olacak?

Bugün ki sıkıntılar ve söylentiler nakit, altın, gayrimenkul gibi fiziki olan yani elle tutulabilen varlıklara ilgiyi arttıracaktır.
    Tapu kayıtları da dijitalleşti.

SGK da öyle.

Dijital kıyamet bu şekilde kopacak.

Nükleer savaş veya bulaşıcı hastalıklardan daha büyük bir risk var insanlık için.

3. İstermisiniz burdan tavana kitlesin. Bugün yazan loser toz olur hemen 1 hafta gözükmez

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Abi şaka gibi koca bir işlem günü tek alım satım yapamadık denizbank yüzünden. Geçen kardemir almıştım, sabah 32.10 da sat girdim satmadı. Sonra da daha giremedim. Eregl 54 lere indi alış yapamadık... adamları arıyorum microsoft diyorlar. Böyle saçmalık olamaz...

5. Resmen oynuyor bizimle. Ah ulan sabri abi. Olacak şöyle 200 milyon dolar gösterecem oynamayı. 😂😂😂

6. Yine geliyor yılanoğlu sssss

Felaket tellallarına saplamak için geliyorre

7.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Abi şaka gibi koca bir işlem günü tek alım satım yapamadık denizbank yüzünden. Geçen kardemir almıştım, sabah 32.10 da sat girdim satmadı. Sonra da daha giremedim. Eregl 54 lere indi alış yapamadık... adamları arıyorum microsoft diyorlar. Böyle saçmalık olamaz...
    ( ben de yanlış işlem yaptım bugün, geçmiş olsun ama işbank da sorun yoktu... üzüldüm adına...

EREGL günlük, Oyak aldı, BofA da satıştan alışa geçti, altın işi hikaye değilmiş!

Sayfa 78/398 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •