Sayfa 76/399 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 3190 madde; 601 - 608 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL longlarımı satamadım maalesef! ben böyle şansızlığın içine edeyim, Global sorun var, hesaplara ulaşılamıyor sorun giderilir diye bekledim 3 saat geçti hala devam ediyor, neler kaçırdım bilemezsiniz

2. Oyun böyük Turump intikamını alıyor mikrosoft ve yahudi bankacılardan

Altın haberi biraz şüpheli olsa hisse tavana giderdi, gerçek haberse , büyük abiler daha fazla almak için hisseyi bir müddet baskılayacaklardır diye düşünüyorum. Bu haber önümüzdeki günlerde hisse üzerinde ciddi beklenti yaratacaktır. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Günlerdir üfürülen birşey idi zaten. Piyasanın derinleri biliyordu bu olayı. Normalde direkt tavan açması lazım gelen hissede birileri 20 kademe mal kusuyor falan. Kim bu satıcı. Altın bulan firmanın hissesi satılır mı ? Gaz bulundu haberi sonrası hiç alakası olmadığı halde petkm ve tuprs satıcısız 2-3 tavan çekmişlerdi. Hadi eregl ağır hisse bir çok fon yatırımcı falan var diyelim. En azından+3 +5 yapması lazım gelirken nerede ise eksiye geçecek. SASA bile +3 de . Aslında dün gördüğü en yüksek değerin çok altında geziniyor hisse ama işte dün kapanışa yakın manasız satış sonrası bugün bu haber ve güya! + da falan filan.
    Bedelsiz yanına soslu altın madeni hikayesi yorulan bir borsa endeksi 2 kademe not artışı bekleniyor hisseler satış yiyor falan.
    Bırak altın ı madeni şuyu buyu Demir madeni görse gübreli toprak sanacak adamlar ehem ühüm üst perdeden yorumlar! tweet ler falan atıyorlar .
    Bırakın altını bu adamların ana işi demir çelik yahu. Geçen sene bunu bulduk diyolar hisse 2 dolarda 1.2 dolara düşüyor . Mital yoğun satışda falan. Borsada herşey malın belli ellerde toplanması toplanmak istenmesi veya satılması satılmak istenmesidir.
    Misal altın madeni olan gubrf. Ne oldu 450 lerden 130 ları gördü . Altın madeni bitti mi. Patates miy miş maden ?
    Gübre ile alakalı olan meseleyi çoğu kişi ya bilmiyor ya çarpıtıyor. Ben gübrede ilk bu altın madeni mevzuları konuşulduğunda 13 14 liralarda işlem yaptığımı hatırlıyorum. Hisse kalktı 80 90 lara geldi. Bi ara 40 lara geri düştü. Oradan uçtu gitti , sonra şu bedelsiz bilmem ne reddi derken şu anki seviyelere geldi. Yani gübre fabrikası zaten o beklentiler ile buralara geldi.

Şu haberin tarihine bakın:
    https://www.gubretas.com.tr/tr/haber...-tespit-edildi

Bir de hissenin o tarihten sonraki fiyatına bakın. Son birkaç ayda manipülasyon olması o şirketin gelişmelerden sonea katbekat değerlendiği gerçeğini değiştirmiyor. Zaten o haber düşene kadar da çok konuşuluyordu ve prim yapmıştı.

5. Bakalım çıkacak altının miktarı ne alemde. Asıl önemli olan o. Hele bir tespit edip onu da kap atsınlar bakalım. Miktar büyükse kap gelmeden harekete başlar illa

Konuşulan GUBRF nereden nereye gelmiş, geleceği benzer olsun dileklerimizle

EREGL günlük, BofA Y/F Deniz Yatırım dan birinin alması lazım yoksa fena

gubre nin eski piyasa değeri ile ereglinin arasında dağlar kadar fark var. %25 koysak 250 milyar piyasa değeri olur zaten. gubre kadar yani aşağı yukarı. %20'ye de sevinirim ben gerçi.

Sayfa 76/399 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •