İlerki yıllarda forum/post atma hızlanırken beğeni alan gönderiler alt coin kazanabilecek. Bir nevi borsa youtuberlığı. Bu konuda çalışmalar var.
Mesela https://steemit.com bu yolda ilklerden biri ama henüz ms dos tarzı gibi duruyor.
Yoksa tweeterda 10.000 takipçin olsa kaç yazar. Belki takipçileri batırmak için para teklifi oluyurdur.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ben BTC'de 10K altı her fiyatın alım yapılabilir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Bu sene bile 10K üzerinde uzunca süreler kaldık, halving yılı neden daha da fazlası olmasın diyorum.
Bilmeyenler için :
BTC Halving; Kısaca üretimin yarı yarıya düşmesi demekltir.
https://www.bitcoinblockhalf.com
An itibari ile 152 gün kaldı.
Reward-Drop ETA date: 14 May 2020 19:13:31
Bir günde 1800 BTC üretiliyor bu 900 e düşecek.
Psikolojik YAS süreci
Seçbul hocam Komodo(KMD) hakkında fikirleriniz nelerdir. Sizce ilerleyen dönemde az sayıdaki değer kazanacak alt coinlerden biri olabilir mi?
Birde başka bişey daha merak ediyorum. Binance borsasında bazı alt coinler sadece BTC üzerinden işlem görürken bazıları da BTC'nin yanı sıra BNB ve USD üzerinden de işlem görmektedir. Bu durumu ne olarak anlamalıyız?
SM-M205G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komodo da aynı XRP gibi son inişe geçmek üzere olabilir. Bu andan itibaren değer kazanabilecek alt coinlerden birisi.
Bir exchange sitesi extra pair koyunca BTC den farklı olarak servera yük getirir. Bunu hem kaynak olarak hem programlama olarak görelim. Eğer bu pairda işlem hacmi az ise bunu yapmaya değmez olarak bakılır.
İşlem hacmi az olan pairlara exchange sitesi bazen çöp olarak bakmaya başlar ve de liste kadar gidebilecek süreç başlar. Yalnız işlem hacmi her zaman tetiklemez bazen open project de ki BUG ların düzeltilmemesi yani developerların ortalıkta olmayışı tetikleyebilir.
Bazen de siteler para istiyorlar developerlardan listelemeye devam etmek çin. Developerda para yok ise yatırımcılar kendi aralarında fon kuruyorlar. Kuramayanalrı şutluyorlar.
Mesela CLOAK tüm iyi exchange lerde var iken de list edile edile kütük gibi oldu.
Sorunuzun kısa açıklaması işlem hacmi.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri