Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mevcut mikro- ve makroihtiyati çerçeveyi, piyasa mekanizmalarının işlevselliğini artıracak ve makro finansal istikrarı güçlendirecek şekilde sadeleştirmektedir. Bu çerçevede yabancı para yükümlülükler için yüzde 5 olarak uygulanan menkul kıymet tesis oranı yüzde 4’e indirilecektir.

Ayrıca, 29/12/2023 tarihinde sonlanacak olan kredi büyümesine göre menkul kıymet tesisine ilişkin geçici uygulama 6 ay süre ile uzatılacaktır.
    Depremin olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla deprem bölgesine kullandırılan kredilerin menkul kıymet tesis uygulamasından muafiyetine yönelik hususlar Haziran 2024’e kadar devam edecektir.

Türk Lirası mevduatın önceliklendirilmesine ilişkin politikalar kapsamında Türk lirası mevduatı destekleyici adımlar atılmaya devam edilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    O hisse bendede vardı bugün tahtası açıldığı an gümledi,zaten belirtmişsiniz,50 küsür lot vermişti bana anında 54 postaladım gitti...borsaya2010 sonrası hiç güvenmedim devamlı kaçak güreştim,valla 1000 altından buraya iyi geldi,devamlı vurkaç yaptım,en sondada duvara tosladık karları yemeye başladık,bir müddet borsadan uzaklaşmak lazım,çünkü dilan,polat ve fitbolcu olayları kara paranın ipliğini pazara çıkarttı borsanın duraklatmasını sağladı ortada dönen kara para olduğu için,zat ne bulursanız getirin ülkeye dedi size dokunmayacağım nereden buldun yasasını iptal edecem dedi,ona ilave varlık barışı çıkarttı,ülkeyi soy,peşinden bu olaya giriş,gerçek yabancı ülkenizde adalet yok diye uğramıyor bile,sadece bedevilerden medet umulur hale geldi,oda karınca boyutunda,dev gibi borç var,ödemesi çok zor,seçime kadar böyle ötelenecek peşi abalının abalısına çakmalar başlıyacak,şubatta bazı olaylar bekliyorum o ayı merak ediyorum,belki zat mefta olur,çünkü bu mübarek topraklara çok zararı dokundu,göstermelik yaptığı yap bozlarda çere değil artık,2001 krizinde akıllanan sektörlerin sayesinde ayakta kaldı ülke,yoksa çoktan gümlemiştik,en üzücü olayda ona inanan cahil,cühelya halkın olması inanması,bu halkı biz özal zamanındada görmüştük,hah adamımızı yine bulduk dediler şimdi hepten şapa oturdular,destek versinler bakalım,kapıma gelip dilencilik yapanları yemin,billah çekip vuracağım,yıllarca ülkemizin ileri gitmesi için yırtın adamı biri çıksın engel olsun,halkı bilinçlendirmesin diyede bana veya benim gibilere cezalar kessin,herşeyin yeri zamanı vardır gün gelir o bedeli çok ağır ödeyecekler.
    2011 baz alırsak o zamandan bu zamana enflasyon %600 geçmiştir.Parada basılıyor durmadan.Emisyonda &1500 leri geçmiştir.Atmasyon veri

O bağlamda ben Borsadaki operasyon hisseleri hariç korkmam.

abd borsasonda bile 2011 den bu yada dolar bazlı %10000 çıkan hisseler var.Tesla 4 dolardan 380 dolarlara çıkmış.YTD.

Gübre gibi şişik hisselerdeki manipilasyonlardan uzak durulmalı.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
    Yüksek öğrenim gören öğrenciler halka ırzlara takılıyordu,onların parasına bile göz diktiler,guya düşük lot verip onlar gibileri borsaya çekmekti amaç,onların parasına bile muhtaç kalan bir finansal girdabın içindeyiz,elini veren elini kaptırıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    2011 baz alırsak o zamandan bu zamana enflasyon %600 geçmiştir.Parada basılıyor durmadan.Emisyonda &1500 leri geçmiştir.Atmasyon veri

O bağlamda ben Borsadaki operasyon hisseleri hariç korkmam.

abd borsasonda bile 2011 den bu yada dolar bazlı %10000 çıkan hisseler var.Tesla 4 dolardan 380 dolarlara çıkmış.YTD.

Gübre gibi şişik hisselerdeki manipilasyonlardan uzak durulmalı.YTD.
    Tamamda kardeşim 2008 krizinde ne olduklarını gördük o güçlü yapının

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
    AVPGY,bugün açıldı tabana yapıştırdılar.

Bende bir ederi var hisselerin ve patronlarının.

Ucuz bulursam aynı pandemideki gibi kaparım.YTD.

Kurşunsuz kalmamak lazım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
    İreiz nara atıyor uçuyoruz süperiz mb rezervi rekor kırıyorrr,141 milyar dolar,peki gerçek rezervin eksi 50 milyar dolar olduğunu neden söylemiyorsun,hep algı,hep algı,insan devamlı yalan söylermi azıcık dürüst olun yahu,kimi kandırıyorlar,muhalefetçiler ne söylerse söylesin kesinlikle inanmaz huyunu bildiği için,sanırım onun amacı hazır elimdekiler kaçmasın derdinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
    Tuzla piyadesindeki teğmen krizi hala gündemde,bu krizin nedenini çoğumuz biliyor Atatürk kutlamasında bir yobazın Atamıza düşmanlığı,rozetini fırlatıp atıyor,buna Atatürkçü teğmenler karşı çıkıyor olay patlak veriyor,yobaz ceza almıyor Atatürkçü subaylar alıyor,vah ülkem,vah ordumuz,buna neden olan ireceptir,ne kadar hain varsa ordunun içine soktu,guya fetöcüleri tutuklayıp ceza kesti,peki onun yerine ona benzer yobazları doldurdular,harp okullarını kaldırdılar,amaç ben her kötülüğü yaptığım an bana darbe yapmasınlar diye,TÜRK ORDUSU DARBE YAPMAZ DEVRİM YAPAR bunu bilesinler,60 darbesi derler Atatürk ilkelerini hatırlatmaktı bu olay,çıkar menderes siz isteyin ben halifeliği tekrar geri getirim demiş,yargıyı meclise bağlamaya kalkmıştı
    Son düzenleme : refaba; 21-12-2023 saat: 19:10.

Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •