Short jeton başka şey arkadaş, makineye 3 tane atan dünya savaşı çıkarıyor çerez gibi.
Short jeton başka şey arkadaş, makineye 3 tane atan dünya savaşı çıkarıyor çerez gibi.
Çin'in uçağa müdahale etmesi intihar olur. ABD Pasifik'te kolay kolay taviz vermez.
Dün bir yazı vardı, çok daha önceden alt düzey resmi memurlar ziyaret etmiş. Çin ise, onlar önce Pekin'e geldi ondan sonra oraya gitti, ayrıca o zaman Çin o kadar güçlü değildi, şimdi güçlüyüz istemiyoruz vs diyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
RUSYAYA - UKRAYNA
ÇİN - TAYVAN
TÜRKİYE - YUNANİSTAN- SURİYE
İRAN-İSRAİL
oyun alanları bu neden millet şaşırıyor çoktan beri tezgah buralara kuruluyor.
Çin tayvan bölgesinde tatbikat yapıcakmış neden Askeri uçakla gelicekmiş vs vs
o abla oraya gelicekALMANYA nın başına gelen şanşölye kendi ülkesinde basında yazılan bir yazıyı okudum bir şirkette müdürlük bile yapamaz diyor yorumcu.FRANSA nın başındaki belli zaten ne olduğu , İNGİLTERE nin başındaki çatlağı yediler o küreselcilere ters di , şimdi kendi düzeneklerine uyacak kişiyi belirleyip ona yoğunlaşacaklar yeniden dizayn edilen bir dünya ile başbaşayız ben öyle görüyorum.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
THYAO yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor...
BBHT'de geçti vatandaştan altın toplama siteminde faiz %3 olacakmış.
Ortada global bir gerginlik olduğu belli.
Küreselcilerin de kendi mantığı var, tek dünya olur ise ileride uzaylılar ile ticaret daha kolay olur diye düşünüyorlar belki. Elon Musk da garip tweetler atıyor.
Longtermist olmuş adam, uzunvadecilik diye bir felsefe olabilir.
https://twitter.com/elonmusk/status/1554335028313718784
Yer İmleri