Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. VTB Bank bir kaç ülkede iştiraki görülüyor. Oralarda durumu ne olacak yarın belli olur. Ayrı bir banka olarak da kabul edilebilir, ana banka riski var da denilebilir.

https://en.wikipedia.org/wiki/VTB_Bank
    ...
    VTB Bank (Austria) AG (incl. VTB Bank (Deutschland) AG, VTB Bank (France) SA) 100%
    VTB Bank (Ukraine) 99,97%
    VTB Bank (Armenia) 100%
    VTB Bank (Georgia) 96.31%
    VTB Bank (Belarus) 100%
    VTB Bank (Kazakhstan) 100%
    VTB Bank (Azerbaijan) 51%
    Banco VTB Africa, SA (Angola) 50.1%
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. oyunagelenadam enjsa yi sonradan ekledin degilmi portfoye
    benimde cok dikkatimi cekiyor uzun vade icin
    bugun alacaktim yarina biraktim ama firsat vermeyecek herhalde
    portfoyune ekleme sebeblerini paylasmak istermisin ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Tebrikler abka...
    Kazanan da kaybeden de bizden..
    Önemli olan fanatiklik yapanlara ders vermek..
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir kere yorumlarımın alıntılanmasını istemedim.bu benim tercihimdir.

VOB- ORTA VADE HİSSE FARKLI ŞEYLER..HA TEKNİK YORUM YAPILMIŞ..O YANLIŞ MI DEĞİL Mİ ONA BAKILIR.

vobda bu gün 10 milyon işlem yaptım..istersen bak..vobda defalarca trade ederim..(saat 17: 50 sol altta)

hisseci-temettücü vobu asla anlayamaz..karı sakladım..burada zarar eden varken paylaşmak olmazdı.

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam çok önceden vardı bezdirdi çok girdim çıktım..
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    oyunagelenadam enjsa yi sonradan ekledin degilmi portfoye
    benimde cok dikkatimi cekiyor uzun vade icin
    bugun alacaktim yarina biraktim ama firsat vermeyecek herhalde
    portfoyune ekleme sebeblerini paylasmak istermisin ?
    Alım tarihim 11/11/2021..
    Geç kaldım..
    Aslında o yükselişe kadar elimde vardı hep..
    Çok yoğunum malûm covid arttı dikkatli olun dedikten sonra burayı okumadım bile..
    Enerjisa iyidir de şirketi Sabancı yiyor..
    Daha iyi enerji şirketleri var..
    Ama malûm zahmetsiz kazancı çok olunca Enerjisa ya bir de kendi teknik analizime güvenerek çok odaklandım..
    Bakalım dursun zaten bu portföyün çoğu ana paradan edilen kar bakalım beni ortta uzun vade nereye getirecek...
    Unutmayınız sasa sı olanın tasası olmaz..
    500 lotun karı elimde ki 5000 lottlu hisseden daha karlı
    1000 EREGL fiyata bakmadan gömdüm mesela..hepsi başka hisselerden edilen karlar ile alındı..
    Nasip..
    Eregl keşke daha fazla alsaymışım..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Genelde büyüyen şirketleri alıyorlar, bir süre pahalı olsa da sonradan ucuz kalıyor, ama her büyüyen şirket de amacına ulaşamıyor. Büyük para portföy yapıyor 5 taneden bir tanesine piyango vursa kurtarıyor. Az para ile portföy yapmak hem zor hem de uğraştığına değmiyor.

Zaten zengin olan ise doymuş sağlam şirkete giriyor, temettü vs oradan bir akar ile idare ediyor.

Normalde borsa sadece zenginlerin geldiği bir yer iken 1920'lerde halk da bu işe sokulmuş ve bu iş tutmuş.

Defter değeri vs çok bir şey ifade etmiyor, büyüme ve karlılık daha öne geçiyor büyük yatırımcı için.

https://www.yeniisfikirleri.net/warr...rim-tavsiyesi/
    "Mükemmel bir şirketi yüksek bir fiyata satın almak, vasat bir şirketi uygun bir fiyata almaktan çok daha iyidir." Warren Buffett
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Boşuna kavga ediyorsunuz. Viobcu için sabah seans açılınca iş başlar akşam seansında dükanı kapatır.. Viobcu en fazla 2gün poz. da durur, hayek abi bile cuma akşama kadar dedi üç gün dayanamadı.
    uzunvadeci hisseci arkadaşlar zaten her durumda hisse alır, endekise bakmaz hergün ekran başında oturup trade yabmaz.
    Yani burda demek istediğim, bu sayfada yazılanlar kelebek misali bir günlüktür.
    Ve
    Bu sayfada yazılanlardan etkileniyorsanız kesinlikle okumayın, zarar edersiniz.
    iyi geceler
    Hamdım Piştim Yandım

7. Ariston VTB Banki su sekilde degerlendir
    Turkiye'de ING yada HSBC nasil ise yazdigin ulkelerde VTB Bank da ayni sekilde
    hatta ing ve hsbc nin teknolojileri vtb den kat ve kat ustundur ben sadece siralama olarak kiyaslamak icin yazdim
    yazdigin ulkelerde Ibann-swift kullanimi zaten cok az hatta 1 sene oncesine kadar kisisel ibanlari yoktu
    Austria harici diger ulkelerde para gonder/al da hesap numarasi kullanimi bile yok banka kartinin uzerindeki numaralara gonderirsin

ruslarin webmoney i var orda withdraw yaparken bile kart numarasina gelir hesap numarana degil
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Ne kadar ahlaksız olduk. Ne ara olduk.

Twitter da güzel Ukrayna kızlarını paylaşıp, sığınmacı olarak alalım diyen adamlar !! var.
    Tiksindim artık ülkeden vallahi billahi bunlar yüzünden. Millet neyin derdinde bunlar neyin

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •