-
Son olarak ihracat oranı düşük eğer yurt dışı artarsa hisseye faydası yüksek olur ytd.
-
XU100 durumlar kötü düşüş derinleşebilir şuan ki durumu 2023 aralık ayındaki duruma benzetiyorum 7100 civarlarından dönüş almıştı XU100 zirvesi 18 temmuz 11,252 tabi aralık ayında xu100 4 ay sürünmüştü gene aynısı olabilir umarım yanılırım ytd.
Ayrıca dünyadaki merkez bankaları altın topluyor ONS fiyatına bakmakta fayda olacaktır bu kadar olumsuz yazıya rağmen bantaş hissesi yan tahta kendi halinde şirketin borcu yok kasasında parası var az da olsa ihracatı var daha önemlisi patron dürüst..çarpanlar sektörüne göre ucuzdur şuan için teknik iyi durumda yazdıklarım kendi düşüncelerimdir ytd.
İyi şirket bantaş para kazanır kaybederim o ayrı konu ytd.
-
Düşüşün temel ile alakası yok bantaş iyidir iyi neyse bu sefer sabırlı olup büyük hareketi yaşayacam ytd.
-
XU100 de satış devam baskısı devam ediyor dolar TL 33,55 dolar ucuz durumda bir oyun çeviriyorlar.Ons altın yükseliş devam ediyor merkez bankaları altın toplarsa normal durumdur.Umarım XU100 4 ay üzeri düşüş trendine girmez ytd.
Bizim ülkede enflasyonun yüksek olmasına bakılmaz hisseler değerinden kaybetmeye devam eder bantaş da olduğu gibi şuan ki görünüm böyle piyasada ytd.
-
Ons altını boşuna yazmadım istedikleri kadar dolar TL de baskı yapsınlar önemli değil altın yükselişini engelleyemezler ytd.
-
Faiz haram nas desene
ticaretin döndüğü yerde faiz vermek zorundasın siz ancak saf insanları kandırırsınız cennette toprak altında meyva yer dersiniz yok öyle dünya her canlı öldüğünde her şey bitecektir.Hadi düşür altın fiyatını görelim ytd.
-
Xu100 toparladı kayıplarını geri aldı.
Bantas kap ta açıklama yapması iyi durum .
-
2 tane kritik nokta var bantaş da satışları arttırması buda ihracat artışı düşük artması mantıklı olandır diğeri kar marjını yükseltmesidir eğer diğer çeyreklerde yukarı gidiş olursa satışlar ve kar marjında rallinin kralını yaşar bantaş Xu100 ne olduğunun önemi olmaz kısmet diyorum ve sabır borsada 400 üzerinde hisse var kız gibi düşünün en iyisi hangisi bantaş mantıklı olduğunu düşünüyorum ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri