Sayfa 786/1005 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Viop LI

1. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı.

Buna göre yurt dışında yerleşik kişiler 16 Haziran haftasında tam 313,4 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı. Yurt dışı yerleşikler DİBS tarafında ise net 16,2 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.

Yurt dışı yerleşikler bir önceki haftada 261,80 milyon dolarlık hisse senedi almış ve 25,2 milyon dolarlık DİBS alımı yapmıştı.

Böylelikle borsada yabancılar tam 6 hafta süren satış işlemlerinden sonra üst üste ikinci hafta da alış tarafına geçmiş oldu.

Faiz arttı döviz yükseliyor ? Yükselmiyor kur ederini fiyatlıyor
    Olması gereken seviyenin hala altındayız. Her faiz artışında bugün yaşadığımız durumun bir benzerini yaşayacağız. 3-4 ay gibi bir sürede Piyasa ve kur Dengeye oturacaktır sonrasında ekonomi politikaları denilmiş not aldım..

2. Bademcukler bırakın şu bankaların zincirlerini ŞİMŞEK olsunlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. şu an kendime kızdım ikilemde kalmıyacaksın
    Holdingler de atağını yapıyor kchol %+5.5

sabah 3 hisse seçtim o mu bu mu şu mu derken kuş kafesten kaçtı

pişman mıyım asla

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yanlış hesaplamadı isem 30 haziran günü petrol bayağı yukarıda bir yerde olacak. Ne haber gelecek ise artık.
    secbul elli-ot mu sayıyon?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

yarın sabah ilk zammı Renault yapabilir..
    %4

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hiç bir şey tesadufi değildir..

Eee herkes borsa yükseliyor diyor.
    senin bu grafikte bi hata olmasın.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

7. Bankaların lisans, alt yapı ve müşteri tabanı şimdiki fiyatlarından daha değerli ama dışarıdan yatırımcı olarak karlılık önemli oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Ee hani faiz artisi 20 altinda kalirsa olumsuz olacak yabanci gelmeyecek ti demek ki neymis yabancinin gelip gelmemesi falan borsa icin yalan dolan

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 786/1005 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •