Sayfa 788/1002 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Doktorluk çok zor meslek hocam..
    Ne tatili var ne birşey!..
    Kendi bilir..
    Bu işin doğusu batısı da var..
    Acayip birşey yav..
    Net tavsiye edeceğim meslek öğretmenlik..
    Alayı yatış..
    Hele ki branş bazında ise full yatış
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kafası çalışıyorsa engel olma tıp istiyorsa tıp okusun.
    Benim oğlanda lisede sınıf birincisi, oğlum oku doktor ol önü açık bir meslek,branşında uzman olursun çuvalla para kazanırsın diyorum veriyorum ayarı hergün, en sonunda oğlan patladı bi gün
    doktor olmuycam dedi, ne olucan dedim. Bilişim okuycakmış, ne işe yarıyor sa, işsiz kalır diye korkuyorum.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ver bakalım isimleri kimlermiş bilelim belki işimiz düşer belki de çalıştık
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayasofya arkadasim konyada ozel hastahanede
    suan bulundugu hastahanede 4 adet muayene odasi buna tahsis edilmis sekilde.
    Bugun baska bir hastahaneye gececegim dese alacagi transfer ucreti ile Konya'dan 5 tane daire alir
    Sen sanirim hastahanede calismamissin Konya gibi bir yerde kazanamiyorsan dunyanin hicbir yerinde kazanamazsin
    Bir cok doktor sayarim sana sizin oradan ve kazandiklarini istanbuldaki doktorlar kazanamaz ama isimlerini vermek etik olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Doktorluk çok zor meslek hocam..
    Kendi bilir..
    Acayip birşey yav..
    Alayı yatış..

Biz üniversite sınavına girdiğimiz dönemde dr maaşları düşüktü, mecburi hizmet vardı, o nedenle çoğumuz bunları göze alacak kadar idealist olmadığımız için tıp kazanacak puanlarla mühendislik tercih ettik.
    Şuan durum çok farklı olmuş ülkenin en yüksek puan alan çocukları tıp okumaya çalışıyorlar, öyle iyi puanlarla zamanında bizim hayatta o şehire gitmem diyeceğimiz şehirlerde tıp okuyorlar. Ülkenin en parlak çocuklarının neredeyse tamamının dr olması da ne kadar ülke yararına emin değilim. Mezun olunca büyük çoğunluğu hayal kırıklığına uğruyorlar. Yeni mezun dr larda yurt dışına gitme isteği çok yüksekmiş. Görünüşe göre hem iyi çocuklarımızı dr yapıyoruz hem de onları ülkede tutamayacağız gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Doktorluk çok zor meslek hocam..
    Kendi bilir..
    Acayip birşey yav..
    Alayı yatış..

babam öğretmendi..alayı yatış demişsin..2 çocuğunuza evde bakamıyorsunuz onlar okulda eğitim öğretim dışında her derdiyle ilgileniyor..okul bitince eve gel sonra velilerle konuş..eve iş getiren tek meslek öğretmenliktir..öğretmenliği iyi yaptığında diğer meslekler yanında pamuk şeker kalır..Öğretmenlik mesleğine saygı lütfen..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Tebrikler sayın Ayasofya .. sektör de olduğunuz belli en iyisi distir..
    Özel muayenehane açsan doldursan paladyum zirkonyum bu bile yatırım..[emoji1787][emoji1787]
    Şaka bir yana bu ülke de tıp çok büyük açıklara sahip değerli insan sayısı çok az şahsen çocuğum diş doktoru olsun isterim..
    Ortognotik cerrahisi vs bu alanlar çok sığ ve ihtiyaç ta var..
    Çenen kopsa kırılsa her ilde müdahale yapacak çene cerrahı yok plastik ve kbb yapıyor ki onlarda her eğitim aldığı uzmanlık dalında çene ye yönelim görülmüyor..
    Konya da bahsettiğim bu bölümler ile Kütahya Isparta arasında dağlar kadar fark var .
    Ülke de çok eksik var yav..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kız fen lisesi okuyor. Kısmet olursa o günleri görürsem sadece dişçilik istiyorum. Tıp istemem. Bu kanunlarla hiç bir güvenliği yok. 32 diş var illaki biri ağrır çürür.

6. Çünkü geçerliliği her ülke de çok yüksek olan bir meslek..
    Yani tamam mühendislik te var da .. Ağa ülke şartları belli her konuda..
    Ciddi ciddi Baltık ülkelerine dönüyoruz..
    Pratisyen çocuk bakıcısı vs moduna girdik..
    Bu herşeyi özellikle halkın medeniyet akreditasyonunu hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışmaktan..
    Uyum yasası kabul et ..
    Eee
    Obezite ile mücadele..
    Geleceğin mesleği
    Eee
    Diyetisyenlik..
    Sonuç..
    Gereksiz bir sürü işsiz..
    Ne oldu mücadeleye..
    Ülke böyle işte..
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Biz üniversite sınavına girdiğimiz dönemde dr maaşları düşüktü, mecburi hizmet vardı, o nedenle çoğumuz bunları göze alacak kadar idealist olmadığımız için tıp kazanacak puanlarla mühendislik tercih ettik.
    Şuan durum çok farklı olmuş ülkenin en yüksek puan alan çocukları tıp okumaya çalışıyorlar, öyle iyi puanlarla zamanında bizim hayatta o şehire gitmem diyeceğimiz şehirlerde tıp okuyorlar. Ülkenin en parlak çocuklarının neredeyse tamamının dr olması da ne kadar ülke yararına emin değilim. Mezun olunca büyük çoğunluğu hayal kırıklığına uğruyorlar. Yeni mezun dr larda yurt dışına gitme isteği çok yüksekmiş. Görünüşe göre hem iyi çocuklarımızı dr yapıyoruz hem de onları ülkede tutamayacağız gibi görünüyor.

7. Ağa benle bu konuda yarışma..
    Kar yağar..
    Öğretmen gitmez
    Ama o kar askere polise sağlıkçıya belediye işçisine yağar ama işlemez..
    Keza şu yeni durumdan bahsediyorum ama..
    Allah tan korkun..
    40 saat çalışmayan sınıf öğretmeni hariç hangi meslekte var böyle birşey..
    Ciddi DİYORUM bazı konularda öğretmenlik devlete kambur..
    Güneydoğu da köy okulunu bahane edip gitmeyen öğretmen biliyorum siyasi torpilli..yani siyasi torpille girmiş belediye çaycısı gibi çalışanlara da şahit olduk..hele bu feto baskın iken daha fazla vardı bunlardan..
    Adam gibi çeki düzen vereceğin iki kolun memuru var bu ülke de biri imam diğeri öğretmen..
    Eski öğretmenlik ile yenisi arasında dağlar var ..
    Fark var..
    Bu bizim sağlık mesleği içinde geçerli..
    Eskiden bir öğretmen köye gitti mi çehre değişirdi.. şimdi adam gitmemek için tayin istiyor..
    Eskiden köyde ebe hemşire sağlık memuru olurdu çehre değişirdi şimdi devlet eliyle bunlar çekildi halk sağlığından kopuldu..
    Koruyucu hizmet bitti vs vs..
    Yani cahillik denen yılanın başı küçükken eziliyordu..
    Şimdi buna çanak tutan yeni nesil memurlar olduk..
    İmam öğretmen sağlıkçı..
    Adam Kayıran polis ..
    Kışla dan çıkamayan asker vs vs
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    babam öğretmendi..alayı yatış demişsin..2 çocuğunuza evde bakamıyorsunuz onlar okulda eğitim öğretim dışında her derdiyle ilgileniyor..okul bitince eve gel sonra velilerle konuş..eve iş getiren tek meslek öğretmenliktir..öğretmenliği iyi yaptığında diğer meslekler yanında pamuk şeker kalır..Öğretmenlik mesleğine saygı lütfen..

8. Öğretmenlik övenler..
    Şimdiki tikilerden entelektüel olduğunu sanan bahseden çoluğu çocuğu emanet ettiğimiz öğretmenler..
    Öyle bir meslek düşünün ki..
    Meslek hastalığı yok..
    1 imamlık..
    2 öğretmenlik..
    Farenjit bir meslek hastalığı değildir..
    Çay içmekten ozefagus atrezisi ya da kanseri de yaptığı mesleğe bağlı hastalık değildir..
    Yeni nesil öğretmenler de bu var..
    Her b*ku allayıp pullamak..

Şimdi kısaca özetleyeyim..
    Çocuk hemşiresinin bazı konularda ifadesi alınmaz..
    Çocuklaştığı için..
    Ama çocuk ile uğraşan öğretmen İfade de adam yerine konur peki neden..
    Ulen alzheimer a yakalanma riski en az meslek len .
    Neyse bu uzar gider..
    İşine gelince baş öğretmen Atatürk olur..
    İşine gelince en kutsal meslek olur..
    Elini taşın altına koy..
    Eee..
    Ek ders yatmadı..
    Yalandan ek dersler..
    Geçiniz..
    Yalan dolan..
    Borsa vs kısmında en fazla mesleki olarak öğretmenler vardır..
    Neden bilin bakalım..
    Hafta da ,8 saate çalışıyorum yoruluyorum diyen..
    Bazen eve öğlen öğrenci gibi gelen çevrem var yav..
    Kimse öğretmen olup vatan kurtardığını zannetmesin..
    Yok öyle birşey
    Cumhuriyet döneminde bitti o ..
    Madem ciddisiniz adamsınız sorgulayıcı nesiller yetiştirin..
    Yok..
    Nerde..

Sayfa 788/1002 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •