UEFA nin aciklamasi var zaten Pscyokinesis
Ornek :Kiralik Oyuncun var bu adam 31 mayis itibari ile sende kiralik sozlesmesi biter 12 Haziranda ligler devam dedigin zaman bu kiralik oyuncularin hicbiri sende oynayamiyor ve kiralik sozlesmesini de uzatamiyorsun .. ayni sekilde bu sene 31 mayista sozlesmesi bitecek futbolcularida oynatamazsin .
Bizdeki sozlesmeler sanirim 30 Haziranda bitiyor 12 haziranda baslatsalar bu kiralik oyuncular 3 mac oynar sonra oynatamazsin
30 haziranda bitmiyor hiçbir yerde genelde mayısta bitiyor her yerde diye biliyorum
Heryerde 31 mayis zaten ilk mesaji yazdigimdada 31 mayis olarak yazdim Transfermarkda haziran yazinca acaba bizim utopyada farklilik mi var diye haziran mesajini ekledim simdi TFF den baktim TFF nin sitesindede 31 mayis yaziyor sozlesmelerde
Originally Posted by Pscyokinesis
30 haziranda bitmiyor hiçbir yerde genelde mayısta bitiyor her yerde diye biliyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
2020 avrupa şampiyonası ertelendi ama ben 12 haziranda italyayı yeneceğimizi düşünüyorum
Normalleşmeyi zorluyorlar olabilir
Originally Posted by Culpable
UEFA erken acikladi . Erken aciklamasa idi ligler baslamazdi ama simdi ne yapip ne edip ligleri baslatmaya calisirlar cunku ligler baslamaz ise CL ye Besiktas gidicek ..
dun bir haber okudum ornektir diye aciklama yapmislar . 4 kademeden bahsediyorlardi mayis agustos arasi restoran ve cafeler part time . agustos aralik full time . yalniz bu zamanlarda pozitif tani konulmaz ise gibisinden sacma sap[an birseydi . ornek diye acikladiklarinda normal hayata donus 2021 di
Yer İmleri