Sayfa 788/985 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Nereden çıkardınız onu anlamadım
    Foruma üyeliğiniz ne zamandı

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    UEFA erken acikladi . Erken aciklamasa idi ligler baslamazdi ama simdi ne yapip ne edip ligleri baslatmaya calisirlar cunku ligler baslamaz ise CL ye Besiktas gidicek ..

dun bir haber okudum ornektir diye aciklama yapmislar . 4 kademeden bahsediyorlardi mayis agustos arasi restoran ve cafeler part time . agustos aralik full time . yalniz bu zamanlarda pozitif tani konulmaz ise gibisinden sacma sap[an birseydi . ornek diye acikladiklarinda normal hayata donus 2021 di
    Niye beşiktaş mış peki

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu geri zekalı amerikalılar nasıl oluyor da dünyaya hükmediyorlar. Insan hayret ediyor.
    sorma,öyle bir yöneteni varki,hastaları dezenfektan edelim diyebiliyor,

virüs bunların ğözükmeyen taraflaranı ortaya çıkardı,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. UEFA, liglerin tamamlanamaması halinde kulüplerin son 5 yıldaki Avrupa performanslarına göre turnuvalara çağrılacağını federasyonlara bildirdi.

Bu durumda, Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye'den katılacak takım Beşiktaş olacak. (The Sun)

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Niye beşiktaş mış peki
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    UEFA, liglerin tamamlanamaması halinde kulüplerin son 5 yıldaki Avrupa performanslarına göre turnuvalara çağrılacağını federasyonlara bildirdi.

Bu durumda, Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye'den katılacak takım Beşiktaş olacak. (The Sun)
    Peki ligler oynanmazs benim şampiyonluk iddaamı kazanmış olur muyum peki bu olursa

6. ülker ve cola ortada yokken ben vardım serco

7. UEFA nin aciklamasi var zaten Pscyokinesis
    Ornek :Kiralik Oyuncun var bu adam 31 mayis itibari ile sende kiralik sozlesmesi biter 12 Haziranda ligler devam dedigin zaman bu kiralik oyuncularin hicbiri sende oynayamiyor ve kiralik sozlesmesini de uzatamiyorsun .. ayni sekilde bu sene 31 mayista sozlesmesi bitecek futbolcularida oynatamazsin .

Bizdeki sozlesmeler sanirim 30 Haziranda bitiyor 12 haziranda baslatsalar bu kiralik oyuncular 3 mac oynar sonra oynatamazsin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu geri zekalı amerikalılar nasıl oluyor da dünyaya hükmediyorlar. Insan hayret ediyor.
    Özgür düşünce yüzünden hep hep hep bilim olur. Milyon kişide 1 olsa diğerlerini beslemeye yeter.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 788/985 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •