vay arkadaş petkim bak sen dünyanın sonu mu geldi
Originally Posted by thebigshort 60 puan benim için yeterli dir alttan longlarımı tekrar yerine koydum hayırlı olsun Originally Posted by thebigshort 60 puan vurkaç ile 10.481 maliyet ile yola devam Emeği geçenlere çok teşekkürler çok bereketli long sezonu oldu benim için An itibariyle long ile bağım kalmamıştır Yeni bir vurgun da tekrar görüşmek üzere Tüm dostlara selam 😉👋👋👋
Eşleşmede alanlar, BofA alışa devam etti, Borsa100 geride kaldığını almaya başladı,
Originally Posted by el turco bim çok primli. onun yerine şok marketler almaya başladım. pair olacak. sepet gibi. aslında durumum olsa long da yapardım. şişe longlara teminat ayırdım. Allah sabır versin. Konuşmuştuk, çok daha ucuz ama gitmiyor kağıt...
Originally Posted by keremalkm Short giren, haber arar.. Pala takmayabilir SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by EMLAK herif sağlam aldı.. Donumuzu koysak onuda alıcağıdı, herif çok fena
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by thebigshort Bugun Frotoya dikkat çekmek istiyorum 1 iş günü gecikmeli hareket geldi Bereket versin yüzde 4 az değil Benden alanda kazansın
Originally Posted by *Bozkurt Donumuzu koysak onuda alıcağıdı, herif çok fena para terstende katlanabiliyo sıkıntı yabma dayucum
Forum Rules
Yer İmleri