Sayfa 789/1003 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop LXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İnanma bunların hepsi seneryo muhalefette olan biri hele 23 seneden beri ülkeyi yönetenin karşısına aday olucam hikayesi ile yola çıkmış biri , devletin bütün organları onun üzerindeyken bu iddia edilen işlere girmeye cesaret eder mi bu herif aptal adam değil ha kazanır iktiadara gelir yer o ayrı ama daha yolun başında bu işlere gireceğini ben düşünmüyorum.
    diğer soru hiç birşey okumamışsın iddiname ile ilgili kes kopyala yapıştır yandaş kanalların milleti etkilemek için tv de aynı şeyleri hepsine konuşturuluyor.
    17-25 aralıktaki tüm iddiaları ben de inandırıcı buldum.Ortada somut deliller vardı.

BAKANIN eşine dezenfektan aldırması da gerçekti..Bence o bakanların aldığı milyon eurolar da..O zaman da dile getrimiştim.

Şuna kızıyorum..Bizim cenah en azından benim gibiler,yolsuzluk kimden gelirse gelsin eleştiriyorken..

Özellikle sol cenah kendi kesiminden birilerinin yolsuzluğunu asla-ZİNHAR kabul etmiyor.

ORTADA daha NE OLSUN...Kendi belediye başkanları(beylikdüzü bel.baş) ihbar ediyor.SORULARA İKNA EDİCİ CEVAP VEREMİYOR.

BAK AZİZ NESİNİN fıkrasını hatırladım..

Adam karısını sokakta yabancı bir erkekle görüyor...Onları takip etmeye başlamış.Karısı ve yabancı erkek bir süre sonra el ele tutuşuyorlar...Usulca adamın kendi evine giriyorlar.Kapıyı kapatıp -perdeleri kapatıyorlar...

Adam hala,BEN KARIMA GÜVENİRİM O YAPMAZ,diyormuş...

Aşırı güven-bağlılık gözleri kör eder.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yok abi yeni uyandım. Bozyandaş bozkurtu görünce moralim bozuldu biz onu az akıllı zannediyorduk.
    Sana bugün o kadar pas attım hep karavanaya gitti.
    Bugünkü gecede tevbe istigfar yab bu gece bin geceden hayırlı, belkim kalp gözün açılır beynin çalışır dayucuğum
    Şahsında
    Tüm forumun kadir gecesi hayırlı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Ben gelicekten geliyorum, senin ne demek istediğini yaşadım geldim.

Şuan anlatırsam köprüden aşaya atan kendini

Dişin kesiyorken ye iç para katlamaya neyim heç uğraşma
    Sen katladıkça o açılacak
    Burdaki o
    Şu oluyu
    Ayasofyanın kıcına giydiği dondaki deliğin yaması
    Borsa sayesinde para kazanmasak bile yılbaşında sıfır ile girdim yıla bugün baya birikmiş oldu duruma göre ekonomik bir bozulma olmazsa bu aydan sonra uzun vadeli hisse almış olurum. Henüz net bir şey yok heybeden bir iki büyük turp çıksın seçime kadar zor toplarız. Firmaların şirketlerin buna dayanacak gücü yok.

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hacca giden müslümanların taşları ne mi oluyor?
    Atılan taşlar önce aşağıdaki delikten iner, oradaki tesiste 7şerli olarak yeniden poşetlenir. Bu poşetlenmiş taşlar, poşeti 3 dolardan yeniden satılır. Suudi Arabistan yılda 45 milyon taş satıyor. 135 milyon dolara hacılara satıyor.

Şeytanın bile aklına gelmez!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    aynı yaprakların alşıkladıgı adamın taktikleri gibi metro yapıcam diyip para cekiyor sonra bi daki döneme yaparım diyor o misal...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. olay chp yi de aşıyor..nedir aşan şey..ülkede adalet kalmamış..adaleti sağlamak için Türkiyenin umudu olan adamı da adalet var gibi yargılıyorlar..sıkıntı burda..çelişki burda..bu adam Cumhurbaşkanı olsa bunları ne yapar tahmin edebiliyorsun değil mi..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şuna kızıyorum..Bizim cenah en azından benim gibiler,yolsuzluk kimden gelirse gelsin eleştiriyorken..
    Özellikle sol cenah kendi kesiminden birilerinin yolsuzluğunu asla-ZİNHAR kabul etmiyor.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6. Filistin'e bomba yağarken bizimkilere sadece İmamoğlunu bombalama izini verilmiş. Orada ki her bebenin göz yaşı dünyayı da bizi de yakar

7. "...Japon askeri kafası" diye bir şey de var.
    Kafanı gömüp...

Kendi cenahından tek "1" örneği inandırıcı ve gerçekçi bulur ama...
    Kiii o da kendisidir zaten.

Oysa diğer taraftakilerin tümünü "tek bir çuvala doldurmakta",
    tek bir kötü örnek bile olsa onunla yargılamakta beis görmez!

Pragmatist, koşullanmış zihin...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. ben hep MHP ye veriyordum..taaki ittifak kuruluna kadar..sonra chp ye kaydık..
    ben chp li değilim aslında..ama başka çare yok..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 789/1003 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •