Benim hakkımdaki düşüncelerinize saygı duyarım ama katılmak zorunda değilim !
bakın ben yazdığım ve paylaştığım haberlerde hep adres veriyorum doğru mu? ÜRDÜN meselesine gelince sizlere TWİTTER YADA FACEBOOK a da bakın demiştim , tekrar ve tekrar okuyunuz , bu iki kanalda ÜRDÜN SEVKİYATI HAZIR DİYOR ŞUBAT AYI,
KARIN 9.700 geldiğini fakat $ değişim ve TL ye çevrimde de 8 .000.000 artı bir fark olduğunu bununda normalde şirketin kar göstermesi gerektiğini yazdım, bunuda tekrar ve tekrar okuyun, KARIN neden daha fazla olması gerektiğini ama Kalem oyunu ile fark yaratıldığını anlattım.şirketin açıklamalarını yazmak hayal satmaksa onu şirkete söyleyin , dikkatinizi çeksin ben sevkiyatın hazır yada teslim edildi olan haberleri bilançoya dahil edilmesini bekliyorum.
M.EFE kardeşim, güzel arkadaşım ben fk a bakmam ben piyasa değeri * defter değerine bakarım, şirketin karı varsa + büyüyorsa +gelecek beklentiside yüksek + çarpan etkisi benzer / yoksa yakın şirketlerin çarpan değerine bakar- düşük kalmışsa, ben o zaman işte o şirkete bakarım.
farkındaysanız herkes kendisini anlatıyor ve herkes de kendisini doğru görüyor, insan doğası, olabilir bende yanlış yapmış olabilirim ve el elden üstündür. herkese iyi akşamlar diliyorum .
Yer İmleri