-
Tahtada manipülasyon un âlâ sı yapılıyor global deutsche ye 18.5-19 maliyetle geçen haftalarda 500 bin mal adı 17 lerden veriyor nasıl bir organize işin içindeyiz anlamadim ısrarla kâğıdı tutuyorlar bıraksa 20 satacak
-
Neredeyse yarim saattir belki daha fazladir 94 de alisveris oluyor. Birileri veriyor birileri aliyor ama salinmiyor
-
O noktayı destek yapıyor sanirim. Küçük bir katkıda da ben bulundum. Destek rüştünü ispat ederse 18 üstüne kararlı atması beklentim.
-
Agresif hareketler oluyor kademelerde
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Anlık kademeler
-
18 kademesinden işlemler başladı tekrar. Kapanışa kadar üzerinde kalması temennim ve beklentim. 18.10 kademesini savunacaklar. Üzerinde 22 kademesine kadar uzanabilir.
-
Harbiden ömür törpüsü..O kadar çok iyi aile çocuğu toplanmış ki tahtaya belki de tüm bistteki tahtalardan fazla. Küfür edip duruyorum kulakları çınlıyordur umarım ekran basında.
-
Hisse hiç yanıltmıyor. Kan kusturmadan gitmeyeceğini biliyorduk da belki bir umut o gün bugündür belki dedik ama yine sonuç hüsran. Mis gibi her şey var helva olmuyor bir türlü. Eskiler boşuna dememiş “yükselemeyen hisse kötüdür” diye. Neyleyeyim kafa rahatlığını, temel değerleri, f/k’yı, verdiği temettüyü. Daha temettü verdiği noktayı dahi aşamadı. Yazıklar olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri