Sayfa 79/812 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. 5.72 üzeri cennet

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu hesabı nasıl yaptınız?
    Üretim tonaja (1milyon 900 bin ton) bakınca 200 milyon dolar gibi şirket değeri var 101 dönüm arsa üzerine kurulu ki orada eğer Bursa'yı biliyorsanız sifaş gibi fabrikalar yıkıldı artık imar planı değişiyor bulunduğu yere imar geldi şehir içi kaldı. Orası şimdi bile 100 milyon dolar yapar mı. Başka yere taşınsa 50 milyon tl ye halleder. Yeniden değerlendirmedeki para, hissesine sahip olduğu roda, sonra başka yandan yundan artıları elindeki çelik stoğu derken minimum 1 milyar tl gibi bir rakam yapar mı. Ee bizim biçim hala 500 milyon tl de dolaşıyor))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Üretim tonaja (1milyon 900 bin ton) bakınca 200 milyon dolar gibi şirket değeri var 101 dönüm arsa üzerine kurulu ki orada eğer Bursa'yı biliyorsanız sifaş gibi fabrikalar yıkıldı artık imar planı değişiyor bulunduğu yere imar geldi şehir içi kaldı. Orası şimdi bile 100 milyon dolar yapar mı. Başka yere taşınsa 50 milyon tl ye halleder. Yeniden değerlendirmedeki para, hissesine sahip olduğu roda, sonra başka yandan yundan artıları elindeki çelik stoğu derken minimum 1 milyar tl gibi bir rakam yapar mı. Ee bizim biçim hala 500 milyon tl de dolaşıyor))

Bende mevcut duruma göre matematiksel bir hesabınız var sanmıştım. Zaten 200+100 milyon dolar ile 1 milyar tl yi geçmişsiniz. Yeniden değerleme, roda, yandan yundan artıya gerek kalmamış.

O bunu yapar şu o kadar fiyat diyerek hesap yaparsak ben Bucimi 50 tl da bulurum 100 tl da.

4. o şunu yaptı bu o nu yaptı o da onu yaptı bucim =100
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bende mevcut duruma göre matematiksel bir hesabınız var sanmıştım. O bunu yapar şu o kadar fiyat diyerek hesap yaparsak ben Bucimi 50 tl da bulurum 100 tl da.
    Uluslar arası normlarda çelik fabrikası değerini bulmak için üretimi dolar bazlı bakınca 1.900 bin ton x 100 bin dolar = 190 milyon dolar

1986 senesinde 68 milyon dolara satın alındı bu fabrika
    92-93 ye halka arz yapıldı.
    1998 de 33 milyon dolar yatırım yapıldı.

Arsasını saymayın, sahip olduğu bucim i saymayın, sahip olduğu Roda'yı saymayın, başka taşınabilir mal varlığını saymayın
    Sonra üretim yaptığı firmalarla olan tedarikçi olma değerini saymayın vs vs vs

Şimdi de Avustralyalılara satılacak. Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    o şunu yaptı bu o nu yaptı o da onu yaptı bucim =100
    El birliği ile yaparız biz bunu))

7.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Uluslar arası normlarda çelik fabrikası değerini bulmak için üretimi dolar bazlı bakınca 1.900 bin ton x 100 bin dolar = 190 milyon dolar

1986 senesinde 68 milyon dolara satın alındı bu fabrika
    92-93 ye halka arz yapıldı.
    1998 de 33 milyon dolar yatırım yapıldı.

Arsasını saymayın, sahip olduğu bucim i saymayın, sahip olduğu Roda'yı saymayın, başka taşınabilir mal varlığını saymayın
    Sonra üretim yaptığı firmalarla olan tedarikçi olma değerini saymayın vs vs vs

Şimdi de Avustralyalılara satılacak. Saygılar

Baksana elin Aborijinleri bile anlamış bedava olduğunu [emoji3][emoji3]Anzaklar çanakkaleden sonra birde burayı zorlamasın 🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Baksana elin Aborijinleri bile anlamış bedava olduğunu [emoji3][emoji3]Anzaklar çanakkaleden sonra birde burayı zorlamasın 🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hahaha
    Bende onu sordum, zorladım ne Avustralya'sı Avusturya'dır o diye ama kapı Avustralya'ya çıktı yine

Sayfa 79/812 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •