Sayfa 791/837 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801 ... SonSon
Arama sonucu : 6693 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
    ONS altın 3370

Brent petrol 71,bakalım ne zaman tekrar zam yaparlar akaryakıta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,622
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Böyle bir dangalıkla mücadele etmek mümkün değildir, 10 metreyi 10 kilometre yapana ne diyebileceksiniz?

Ayrıca o akrep 10 km. yürüyemez de, karınca sağ kalacakmı yerinde duracakmı, bunlara cevap verdiğim için Allah benim belamı verecekmi?
    Bela demişken onada bir kulp bulmuşlar,bela okumasınlar diye ağzınıza o lafı almayın gelir sizi bulur bile diyorlar,adamlar her moku işleyecekler bela yerinde aferin diyecekmişsin

3. Bazen düşünüyorum adam( yani herhangi bir adam ) iyi niyetli , dindar olsa nasıl karşılanır diye bu sefer de aşağılanir, itilir , kakilir , sen bizim eve hanımını hizmetçi gönder, falan derler .

Yani tamamen ortadan konuşuyorum.Bu lafı .

Yani milletin her kesiminin şecaresi kaymış o yüzden herkes hak ettiğini bulsun .

Tabii nihai olarak en çok şikayet eden kesim Bağdat Caddesi cemaati , milli gelirden yine en fazla pay alır , en az şikayet eden Bağcılar cemaati yine en az pay alır .Bu her platformda her zaman böyle .

Çok karışık bir durum şikayet edenler iyi durumda paralı etmeyenler kötü durumda , bunu Çet Ci pi ti ye mi sorsak ?

4. Sadece Haziran 2025 İç Borç Faiz ödemesi 249.40 Milyar TL.

Emekli'ye enflasyon farkı olarak ödemek için genel bütçeden SGK'ya aktardığı tutar 40.1 Milyar TL. dizlerini dövüyor.

Akrep tiplemesi cuk oturmuş..

https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2025/0...9ad967bcb2.pdf

5. İç borç dediğin ağırlıkla personel maaşlarını ödemek için piyasadan ödünç alanına paradır.

Yani ortalama yüzde 50 enflasyon yaratıp maaş ödemek için aldığın para için çakıl taşımı vereceksin.

Bu iç borç bize özgü bir şey de değil.

ABD de yüksek oranlı iç borç var.

Gerçek yaşam Kemal Sunal filmlerindeki gibi hain ev sahibi, tefeci kötü adamlar gibi değil.

Borç alıyorsan PARANIN KİRASI OLAN FAİZİ de tıpış tıpış ödeyeceksin.

İç borç ödemek istemiyorsan Euroya geçeceksin gerçek dünyada yaşamaya başlayacaksın.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Aziz Nesinin ruhu şad olsun...
    Son düzenleme : reha kaya; 14-07-2025 saat: 14:55.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bu hesaba göre, MHP'de türk milletinin partisi olmuyor
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Böyle bir dangalıkla mücadele etmek mümkün değildir, 10 metreyi 10 kilometre yapana ne diyebileceksiniz?

Ayrıca o akrep 10 km. yürüyemez de, karınca sağ kalacakmı yerinde duracakmı, bunlara cevap verdiğim için Allah benim belamı verecekmi?
    Allah'ın kusursuz tasarımı falan değil. Doğa ve Evren. Farklı boyutlar. Müslümanlar her konuda bilmiş. Ateist bir şeyi açıklayamadığnda hadi açıklayın ateistler derler. Ben Doğanın ve Evrenin ve farklı boyutların sırrını çözecek kadar küstahlaşmadım. Müslümanlar her türlü küstahlık ve meydan okumayı yapar. Ben herşeyi açıklayacak kadar küstah değilim. Müslümanlar her konuda haddini aşar ve evrenin sırrını çözedek kadar küstahtır. Ben tanrıya meydan okuyacak kadar düşmedim. Yazacak çok şey var - ama sığmaz buraya. Beynime girmenin bir yolu varsa her şeyi sorun.

Sayfa 791/837 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •