Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Kiracı kirayı çoktan yatırmış, bankanın cep uygulaması bildirim vermiyor.
    Biz de diyoruz nerede kaldı bu para.

Ne zaman piyasada panik havası olsa aynı haltı yiyor dört yapraklı banka.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2. Onunla ilgisi yok Yeni bir kanun çıktı şimdi. Kişisel verilerin gizliliği kapsamında bankalar artık bildirim göndermiyor müşterilere. Ama bankanıza talimat vererek tekrar gönderim yapılmaya başlamasını sağlayabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kiracı kirayı çoktan yatırmış, bankanın cep uygulaması bildirim vermiyor.

Dolar da teknik analiz kurallarının işleyeceğine ihtimal vermiyorum.

6,85 de yaptıkları mefta elektro grafiğini , 7,30-7,40 arasında da yapsınlar , yapabildikleri kadar. Şok bir artışta doları bozsak neye yatıracağız ki? Öyle bir durumda rasyonel diğer yatırım olan altın da arşa gider zaten. Faiz ve artık kumar masası olmuş bist harici , bond dan başka bi şey kalmıyor.

2 li dip , 2 li tepe , omuz baş omuz , .... dolar da işlemez bana göre.

Dolar da işleyecek şudur bence. Eğer bir şey piyasada yok ise , onun değeri ölçülemez. Doları patlatacak olan budur bence.

Çöl ortasında 1 bardak su için , belki de külçe altın versen alamayabilirsin , çünkü yok. Olmayan şeyin değeri herkesin hayal gücüne kalmış. Ülkeye sıcak , daimi yatırım için dolar gelmiyor. Kimse güvenmiyor yönetime. Hükümet gitmedikçe bunun değişeceğini de sanmam. Şahsi vadem , Azrail gelene kadar.

O kedi buraya gelecek..

4.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

6,85 de yaptıkları mefta elektro grafiğini , 7,30-7,40 arasında da yapsınlar , yapabildikleri kadar. Şok bir artışta doları bozsak neye yatıracağız ki? Öyle bir durumda rasyonel diğer yatırım olan altın da arşa gider zaten. Faiz ve artık kumar masası olmuş bist harici , bond dan başka bi şey kalmıyor.

Dolar da işleyecek şudur bence. Eğer bir şey piyasada yok ise , onun değeri ölçülemez. Doları patlatacak olan budur bence.

Çöl ortasında 1 bardak su için , belki de külçe altın versen alamayabilirsin , çünkü yok. Olmayan şeyin değeri herkesin hayal gücüne kalmış. Ülkeye sıcak , daimi yatırım için dolar gelmiyor. Kimse güvenmiyor yönetime. Hükümet gitmedikçe bunun değişeceğini de sanmam. Şahsi vadem , Azrail gelene kadar.

O kedi buraya gelecek..
    O zaman listen to your heart diyebilir miyiz

5. Benim oğlumun adı Tayip, AKP Çekmeköy teşkilatının kurucusuyum. İstanbul Sözleşmesi, AKP'ye karşı bir hareket değildir. İstanbul Sözleşmesi milli güvencemizi tehdit ediyor.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/yete...f-aldi-1759400

Tip'e bak.

Bunun da insan hakki vardir, eminim.

6. son kamoyu araştırmalarında malum şahsa destek yine yüzde 40ların üzerinde.Ee o zaman durmak yok yola devam, bu kriz bile adamı sarsmıyorsa deveye diken insana xxx yaranıyor deyip geçebiliriz sanırım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kiracı kirayı çoktan yatırmış, bankanın cep uygulaması bildirim vermiyor.

Bankamatikten para çekerken de şifre dışında extra sorular soruyor, veya cebe başka bir şifre daha gönderiyor vb para çektirmeyi zorlaştırıyor. Bende 4 bankanın kartı var bir tek bu böyle uyuzluk çıkarıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

O kedi buraya gelecek..
    Bir de bu virüse çare buluunduğunda muhtemelen FED bastığı paraları geri çekmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Bu belki birkaç yıl alır ama o zaman da bir darbe yer TL herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 793/1001 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •