Sayfa 793/1000 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bu yönetim sürpriz yapmadı o yüzden faizin sabit kalacağı belli ancak metindeki ifadeler önemli olacak. o yüzden aşağı 10250 yukarı 10450 pasif emir yazdım ne olur ne olmaz ilk dakikalardaki volatilitede isabet edebilir.
    faiz sabit & metin iyimser.

benim rakamlara iğne atmadı zaten rakamlarım abartıydı biraz. 10300-10400e döşemek lazımmış.

2. bankalar faizin sabit kalmasını, gyolar metindeki iyimser ifadeleri kutluyor

3. Aralık veya en geç Ocakta faiz indirimi sinyali veriliyor diye okudum ben. Sıkı duruşa devam ederiz ama reel faiz ayarlaması amaçlı da faiz indirimi yapabiliriz. Metnin özeti bu bence. Zaten bir sonraki toplantı 26 Aralıkta.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    6s
    Türk halkının %34'ü İstanbul Boğazı'nın altında 17 trilyon dolar değerinde kontoryum elementi olduğuna ve dış güçlerin çıkartmaya izin vermediğine inanıyor. (Konda)

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    6s
    Türk halkının %34'ü İstanbul Boğazı'nın altında 17 trilyon dolar değerinde kontoryum elementi olduğuna ve dış güçlerin çıkartmaya izin vermediğine inanıyor. (Konda)
    Ne var bu haberde yok mu?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Aralık veya en geç Ocakta faiz indirimi sinyali veriliyor diye okudum ben. Sıkı duruşa devam ederiz ama reel faiz ayarlaması amaçlı da faiz indirimi yapabiliriz. Metnin özeti bu bence. Zaten bir sonraki toplantı 26 Aralıkta.
    Açıkcası biz 250 puan yapsakta bizden çok maliye tarafında birşey yapın demişler..Sadece faiz indirimi ile olmayacağını herkez biliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    6s
    Jelibon var deseler bu oran en az %50 olurdu...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Ne var bu haberde yok mu?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dış güçlerin çıkarmasını engellediği böyle anormal yüksek bir rezerv var mıdır?
    Bırakmak lazım bu dıjjjj güçleri..
    2024 deyiz..

Sayfa 793/1000 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •