Sayfa 795/1003 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar, silikonunuzu ayrı derdinizi ayrı .... Herifçioğlunun biri çıkıp ne IMF si arkadaş biz bize yeteriz derse görürüm ben bist 100 ü. Silikon ile ilgili son kelam benden olsun. Eskiden malumunuz meftalara pamuk tıkarlardı. Teknoloji orayıda etkiledi. Artık silikon tabancasının ucunu mabada sokup bir tık ile olayı bitiriyorlar. Bu bilgide benden olsun
    Sarayın sözcüsü Kalın acıkladı ya. imf ile işimiz yok diye.?

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar, silikonunuzu ayrı derdinizi ayrı .... Herifçioğlunun biri çıkıp ne IMF si arkadaş biz bize yeteriz derse görürüm ben bist 100 ü. Silikon ile ilgili son kelam benden olsun. Eskiden malumunuz meftalara pamuk tıkarlardı. Teknoloji orayıda etkiledi. Artık silikon tabancasının ucunu mabada sokup bir tık ile olayı bitiriyorlar. Bu bilgide benden olsun
    bunu yapmasalar iyiydi.
    öteki tarafta tahlilimizde inorganik madde çıkar.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sarayın sözcüsü Kalın acıkladı ya. imf ile işimiz yok diye.?
    Ne zaman? Öyleyse bana malum oldu. Ez cümle, tuttuğumuzun resmidir o zaman...

4.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Zaten açıklama yaptılar .Imf yok dedi Tv de.
    Onu canlı ya da yapıyorlar doktor.Hemoroidde Longo aletini bu silikon tabancasından esinlenmisler

5.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    1.2 saat önce cnn türk te açıkladı.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    jöleli nasıl para kazanacak.
    bugün imf yok derler.
    yarın başka
    çok kullanılır bu olay
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Eskiden malumunuz meftalara pamuk tıkarlardı. Teknoloji orayıda etkiledi. Artık silikon tabancasının ucunu mabada sokup bir tık ile olayı bitiriyorlar. Bu bilgide benden olsun
    Tek kullanimlik yapsalar bari.Ya da ne bileyim nargile gibi uçlarını degisseler her kullanımda

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    jöleli nasıl para kazanacak.
    bugün imf yok derler.
    yarın başka
    çok kullanılır bu olay
    Bak Jöleli derken 2 defa düşün. Adamın 2 tabancası 100 mermisi varmış haberin olsun.

Sayfa 795/1003 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •