Dangalaklıkta sınır tanımıyorlar....
ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimleri muhalefetin kazanması durumunda Türkiye’nin kaosa sürüklenebileceğini vurgulayarak “HDP ve HÜDA PAR arasında çıkarılacak bir tartışma ve çatışmayla, Türkiye’de seçimlerin erteleneceği süreci dahi konuşacak bir tartışmalı sürece girebiliriz. O sebeple de seçimler mutlaka ikinci tura kalmalı ve ikinci turda mutlak çoğunlukla seçimler kazanılmalıdır” dedi.
https://tele1.com.tr/sinan-ogandan-s...iklama-840059/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hilal Kaplan’dan taş atanlara sükunet çağrısı: ''Ablam siz kalp işareti yapan provokatörlerin gazına gelmeyin…''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=413149
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bu anketmi? yoksa sandık sonuçlarımı ? sandık sonuçları hemen açıklanabiliyormu? eger bu dgru ise önümüzdeki 10 yıllık süreç içerisinde..siyeset sahnesinden kılıçdaroğlunun halefi belli olmuştu ..imamoğlu... bahçelinin de halefi belli oldu.. her ne kadar mhp parti olarak devam edecek olsa da ..milliyetçi oyların toplanacagı yer demek ki iyi parti degil oğan olacak..erdoğan sonrası ise akp diye bir parti kalmaz..bir merkez sag parti olur..ve birde siysal islami bir parti ..ama siyasal islami parti nerede toplanacagını bilmiyor? saadet çok zayıf ..yeniden refah ta aynı şekilde..iyi partinin milliyetçi oylardan ziyade merkez saga oynayacagını düşünüyorum...tkrar 80 lerde oldugu gibi merkez sagın 40 solun 35 milliyetçi oyların 15 siyasal islamcıların 10 lu seviyelere çekilecegini düşünüyorum...merkez sagı ama tek iyi parti çatısına bırakılmayacagını ...bir küçük partinin daha kurulacagını yada yıldızının parlayacagını düşünüorum... eski dyp anap gibi..yine 80 lerde oldugu gibi 35 i tek başına yakalayanın tek başına iktidar oalcagını varsayıyorum...ha sol da da tek çatı olmayacak chp yine 25-30 bandı..hdp 10-12 bandındaolacaktır...iyi zamanlarında bu ikisi taplamda 40 ı yakalayabilir ki.. normal parlementer sistemde %40 lı rakamlarda güçlü bir hükümet olur...
Son düzenleme : cemsoy35; 09-05-2023 saat: 19:36.
Yer İmleri