Selvi boylum al yazmalım Şahap Amcam yarın faizi 900 puan arttırıp 24 e çek lütfen...
Selvi boylum al yazmalım Şahap Amcam yarın faizi 900 puan arttırıp 24 e çek lütfen...
Fed şahin
Yarın mb faiz artırmaz dimi rallisi ?
dow aldığını geri verdi nerdeyse, bizimki vermiyor
verir mi, niye versin ? tabii haklı bizim pala, yakalamış shortörleri donuna kadar alacak illa ki.. ben olsam ben de yukarı sürerdim.. bu son yükselişi uvertür olarak kabul ediyorum, daha ana yemek var, tatlısı var meyvesi var.. en az 1- 1,5 ay daha bu tempo devam eder.. buralardan yeni longçu gelir mi ?? tabii ki gelmez, son yükselişin en azından bir kısmını alamamış hiç kimse long girecek psikolojide olamaz bu seviyelerden, kuşlu site -sattım malları biraz kenardan izlerim diyen sözde üstad dolu, bunlar bi daha zor girer mala
Dayu sabah açılışta, kağıt alamasın kimse istiyom. Mal yok dayu mal. Mal yok abi, çer çöp filan belki alın, yok abi, bulgar geldi götürdü dayu, yok mal, her şey tavan olsun dolar böyle artıyo borsa da böle artsın abi. Yok başka çıkışımız. Bu ne ya.
Ülkenin parası spek kağıdı oldu ya. Soğan 14.80 dayu. Bu nası soğan dayu bunu buraya getirende hiç mi vicdan izan yok vatandaş ne yicek dayu bu kış, 3 5 mal vardı onu da bulgar geliyo alıyo şaka gibi şaka.
Yer İmleri