Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop XXXVII

Selvi boylum al yazmalım Şahap Amcam yarın faizi 900 puan arttırıp 24 e çek lütfen...

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Ne diyecek faiz sebep enflasyon sonuç mu diyecek?
    Eğer derse Reis e FED başkanlık yolu açılır.

3. Fed şahin
    Yarın mb faiz artırmaz dimi rallisi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Selvi boylum al yazmalım Şahap Amcam yarın faizi 900 puan arttırıp 24 e çek lütfen...
    Birden değilde 500 500 şeklinde üç defaya yayılırsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

5. dow aldığını geri verdi nerdeyse, bizimki vermiyor

verir mi, niye versin ? tabii haklı bizim pala, yakalamış shortörleri donuna kadar alacak illa ki.. ben olsam ben de yukarı sürerdim.. bu son yükselişi uvertür olarak kabul ediyorum, daha ana yemek var, tatlısı var meyvesi var.. en az 1- 1,5 ay daha bu tempo devam eder.. buralardan yeni longçu gelir mi ?? tabii ki gelmez, son yükselişin en azından bir kısmını alamamış hiç kimse long girecek psikolojide olamaz bu seviyelerden, kuşlu site -sattım malları biraz kenardan izlerim diyen sözde üstad dolu, bunlar bi daha zor girer mala

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Ne diyecek faiz sebep enflasyon sonuç mu diyecek?
    evet..olabilir

7. Dayu sabah açılışta, kağıt alamasın kimse istiyom. Mal yok dayu mal. Mal yok abi, çer çöp filan belki alın, yok abi, bulgar geldi götürdü dayu, yok mal, her şey tavan olsun dolar böyle artıyo borsa da böle artsın abi. Yok başka çıkışımız. Bu ne ya.

Ülkenin parası spek kağıdı oldu ya. Soğan 14.80 dayu. Bu nası soğan dayu bunu buraya getirende hiç mi vicdan izan yok vatandaş ne yicek dayu bu kış, 3 5 mal vardı onu da bulgar geliyo alıyo şaka gibi şaka.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dow aldığını geri verdi nerdeyse, bizimki vermiyor

verir mi, niye versin ? tabii haklı bizim pala, yakalamış shortörleri donuna kadar alacak illa ki.. ben olsam ben de yukarı sürerdim.. bu son yükselişi uvertür olarak kabul ediyorum, daha ana yemek var, tatlısı var meyvesi var.. en az 1- 1,5 ay daha bu tempo devam eder.. buralardan yeni longçu gelir mi ?? tabii ki gelmez, son yükselişin en azından bir kısmını alamamış hiç kimse long girecek psikolojide olamaz bu seviyelerden, kuşlu site -sattım malları biraz kenardan izlerim diyen sözde üstad dolu, bunlar bi daha zor girer mala
    Gözdeyi 30 liraya elimi öpene sokalıycam dayu, 100 bin lot çok bişeyim yok, 30 lira dayu işine gelirse gözde kızımız taş gibi maşallah.

Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •