Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
hangisinden başlayalım, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
daha önceki gönderinizde de böyle yazmışsınız demek ki öyle biliyorsunuz
yabancı diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azından ilk 2 dk.yı yoksa biraz detaylandırırım..
https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg
18 Haziran seçimlerinin yasal başlangıç tarihi 20 Nisan dır. 20 Nisan sonrası yapılacak bir seçim, olağan seçim takvimi içerisinde kaldığından, Cumhurbaşkanı, ancak Meclis in 20 Nisan dan önceki bir tarihte erken seçim kararı alması ile aday olabilir.
Cumhurbaşkanının, Meclis i feshetme gibi bir yetkisi yoktur. Anayasa madde 116 ya göre, Cumhurbaşkanı yalnızca seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu durumda da seçimin tarihi, yenileme kararından 90 gün sonraki ilk pazar günüdür.
Seçimlerin öne alınması şeklindeki söylemler, dezenformasyon olup, öne alınma ile ifade edilmek istenen ve açıkça söylemekten kaçınılan erken seçimdir. Erken seçim kararını alma şekli, Anayasa da yazılıdır. Bu konuda YSK yetkili değildir.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...lamasi-2018824
Realities hocam varken dilbilgisine imla kurallarına noktalama işaretlerine sözcüklere dikkat edin anında yakalar. Daha önce beni yakalayıp paraladı aman ha. Realities hocam aslında çoğu arkadaş biliyor da bu telefonlardan kaynaklanıyor.
ayasofya senin bir çok yanlışını okudum ama üstünde durup düzeltmedim
benim uyardığım, kuralı uyguluyorum zannederek birden fazla yerde yanlış uygulamandı
yoksa telefonla yazarken karakter yanlışı yapabilirsin bu da normaldir lakin
sen ısrarla benimki yazarken ki'yi ayrı, kapıdaki yazarken ki'yi ayrı yazıyordun
diğer başka kelimelerde bu tür heceyi ayrı yazma veya imla hataları yapmıyordun nedense
mesela anında yazarken anın da yazmıyorsun hatayla, ki ile biten kelimeleri nedense ayırıyordun
ben de kuralı uyguladığını zannederek aslında yanlış yazdığını belirttim, olay buydu..
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri