Sayfa 799/993 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Döviz muhbir banka da saklanıyor. Özel bankalar genelde yurtdışı muhbir bankalarda parayı tutuyor diye biliyorum. Yani karşılığı var ama büyük ihtimalle yurtdışında saklı.
    eurodolar market bir ledger sistemidir.
    büyüklüğü 20 trilyon dolarlık bir piyasadır
    hangi muhabir bankalarmış bu parayı nakit bulup ta tutabilecek
    kaldı ki karşılık olan 20+ trilyon doları nakit olarak nereden bulacak..?

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    eurodolar market bir ledger sistemidir.
    büyüklüğü 20 trilyon dolarlık bir piyasadır
    hangi muhabir bankalarmış bu parayı nakit bulup ta tutabilecek
    kaldı ki karşılık olan 20+ trilyon doları nakit olarak nereden bulacak..?
    Twitır da @507 yazmıştı, banka isimleri aklımda kalmadı ama büyük abd bankaları genelde.

Hatta MB başkanıda yurtdışında muhbir bankalarda tutulan dövizlerin yurtiçine getirilmesini söylemişti bankalara bir dönem.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Twitır da @507 yazmıştı, banka isimleri aklımda kalmadı ama büyük abd bankaları genelde.

Hatta MB başkanıda yurtdışında muhbir bankalarda tutulan dövizlerin yurtiçine getirilmesini söylemişti bankalara bir dönem.
    hangisinden başlayalım, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
    daha önceki gönderinizde de böyle yazmışsınız demek ki öyle biliyorsunuz
    yabancı diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azından ilk 2 dk.yı yoksa biraz detaylandırırım..

https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg

4. 18 Haziran seçimlerinin yasal başlangıç tarihi 20 Nisan dır. 20 Nisan sonrası yapılacak bir seçim, olağan seçim takvimi içerisinde kaldığından, Cumhurbaşkanı, ancak Meclis in 20 Nisan dan önceki bir tarihte erken seçim kararı alması ile aday olabilir.

Cumhurbaşkanının, Meclis i feshetme gibi bir yetkisi yoktur. Anayasa madde 116 ya göre, Cumhurbaşkanı yalnızca seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu durumda da seçimin tarihi, yenileme kararından 90 gün sonraki ilk pazar günüdür.

Seçimlerin öne alınması şeklindeki söylemler, dezenformasyon olup, öne alınma ile ifade edilmek istenen ve açıkça söylemekten kaçınılan erken seçimdir. Erken seçim kararını alma şekli, Anayasa da yazılıdır. Bu konuda YSK yetkili değildir.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...lamasi-2018824

5. Realities hocam varken dilbilgisine imla kurallarına noktalama işaretlerine sözcüklere dikkat edin anında yakalar. Daha önce beni yakalayıp paraladı aman ha. Realities hocam aslında çoğu arkadaş biliyor da bu telefonlardan kaynaklanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Realities hocam varken dilbilgisine imla kurallarına noktalama işaretlerine sözcüklere dikkat edin anında yakalar. Daha önce beni yakalayıp paraladı aman ha. Realities hocam aslında çoğu arkadaş biliyor da bu telefonlardan kaynaklanıyor.
    ayasofya senin bir çok yanlışını okudum ama üstünde durup düzeltmedim
    benim uyardığım, kuralı uyguluyorum zannederek birden fazla yerde yanlış uygulamandı
    yoksa telefonla yazarken karakter yanlışı yapabilirsin bu da normaldir lakin
    sen ısrarla benimki yazarken ki'yi ayrı, kapıdaki yazarken ki'yi ayrı yazıyordun
    diğer başka kelimelerde bu tür heceyi ayrı yazma veya imla hataları yapmıyordun nedense
    mesela anında yazarken anın da yazmıyorsun hatayla, ki ile biten kelimeleri nedense ayırıyordun
    ben de kuralı uyguladığını zannederek aslında yanlış yazdığını belirttim, olay buydu..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hangisinden başlayalım, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
    daha önceki gönderinizde de böyle yazmışsınız demek ki öyle biliyorsunuz
    yabancı diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azından ilk 2 dk.yı yoksa biraz detaylandırırım..

https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg
    Muhbir ya da muhabir, bu konuda bilgim kısıtlı çünkü ben dövizi kasada tutanlardanım:-) twitter da e507 yazınca bilgim oldu. Yoksa hiç merak bile etmedim kim nerede saklıyor dolarını diye:-) Her koyun kendi bacağından asılır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Muhbir ya da muhabir, bu konuda bilgim kısıtlı çünkü ben dövizi kasada tutanlardanım:-) twitter da e507 yazınca bilgim oldu. Yoksa hiç merak bile etmedim kim nerede saklıyor dolarını diye:-) Her koyun kendi bacağından asılır.
    507'nin yazdığı ayrı olay, bankaların hesaplarındaki dövizlerin yurt dışında karşılığının olması ayrı.
    linki izlediysen anlatıyor, hepsi fictional diyor yani kaydi para lakin karşılığı olmak zorunda değil..

Sayfa 799/993 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •