Sayfa 799/1005 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop LI

hiç biriniz almamış reis gibi terbiye ve de tecrübe. hiç biriniz üstlerinden takdirname de almamış. ast nedir üst nedir onu da bilmezsiniz. reis yapmışsa zaten doğrudur. var mı itirazı olan?

reisin kulları döviz ve de endeks yorumu yapıyor. breh breh. reisimiz ne derse odur doğru. hala anlamadınız mı?

--orhan kemalin murtaza kitabından bir esinti ---
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben fon alıyorum bana gomaz... Gümüşte asla kaldıraçlı işlem yapmam, vaktinde çözmezkene az para yedirmedim JP Morgan atmıklarına
    Rast gelsin caho.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah iyiliğini versin emi
    Bende artık ons için düş demiycem. Ons için profesyonel oyuncu buralarda yok Zaten bizim millet gramaltıncı
    Totem yapalım kardeş...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Totem yapalım kardeş...
    Çık ons çık düş dolar düş

Ben kaçar, yarın yine aynı saatte buluşmak dileğiyle
    Hamdım Piştim Yandım

Sayın Başkan Ayhan 53 .!!
    senin kraliçe.!!!
    GBP/TRY
    31,6900
    % 4,58
    22/06/2023 19:35:09

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Bosporos abi bereketiyle geldi yarım tavan yaptık Viopta

7. Bu kardeşimize yetki verin, borsayı secbulun 8 dirhem altın fiyatına getireyim. 😆

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam şimdi bilemiyorum. bazılarını taşıyorum. çok da ümitliyim.

ama burda VESBE gibi bir şirketin yazılmamasına şaşırıyorum. her açıdan türkiyenin yüz akı bir şirket.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    çok ilginç bir gün oluyor. herifler dibini sıyırıyor. sene sonu hedef kaç? 15-20-25?

son boğa fraktali bile 11,5 seviyesinde olmuş. pala malın altına yatmış bekliyor.
    22.06.2023 tarihinde, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul'da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 10,30-10,49 TL fiyat aralığından toplam 8.500.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payımız/oy hakkımız 22.06.2023 tarihi itibarıyla %79,64'e gerilemiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161416

Sayfa 799/1005 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •