Sayfa 799/998 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Grip olabilir..
    Cavid cavid. Bir mesai arkadaşımız yoğun bakımda. Eve girdimi gitmek bilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Neredeyse 2025 e geldik ve ben COVID oldum yine

Hay amk. 5 gundur yatakta don dolas. Tad alma da gitti acaip zayifladim. Ama hic atesim cikmadi. Yalnizca manyak halsizlik gucsuzluk var. Ayaga kalkacak halim yok. Hanimda diyoki bu covid olamaz cunku atesin yok diyo.

Turk komsular sagolsun COVID test cubugu vardi ellerinde 2 kere denedim ikiside pozitif

Isin garibi benim oglan 1 gunde atlatti hanim 2 gunde. Bende niye bu kadar uzun surdu? Yemekten lezzet alamayinca yiyesim yok o yuzden iyice zayifladik gerci zayiflamak iyi bir sey ama cekilmiyor boyle. Neyse bugun biraz daha iyiyim.

Hakkaten bu COVID mi yahu hala COVID virusu diye bir sey kaldimi? Cidden soruyorum hic anlamadigim isler.
    geçmiş olsun Amed abi bize lazımsınız dikkat edin kendinize

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Cavid cavid. Bir mesai arkadaşımız yoğun bakımda. Eve girdimi gitmek bilmiyor.
    Bende korkuyorum.kapali mekanlardan uzak durun.ellerinizi yikayin.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bende korkuyorum.kapali mekanlardan uzak durun.ellerinizi yikayin.
    Bende oksidatif stres var. Alerjik şoktan sonra oldu. Ben hayattayım. Tıpla ilgili çok şey yaşadım. En basit önlem sarımsak ve c vitamini. Birde patenti bana ait 2 tane kürüm var. Vücudu tertemiz yapıyor. Ama hanıma yediremiyorum. Bende cavid oldum kürümü yiyince 2 günde gitti. Hanım 1.5 aya yaklaştı öksürük halsizlik vs vs

5. Sarı gacı kaç saattir 2.669 dolarda. Ne anlam içeriyor sadece o rakam mı subliminal mesaj varmı?

Ahmet bey geçmiş olsun.maalesef covid devam ediyor.yogun bakım, hastalığı ağır geçirme,akciğer tutu lu mu falan eskisi gibi değil.ama risk grubunda olanlar yaşlılar gebeler ve şeker hastalığı olanlar çok dikkat etmeli.

Ayda 250 milyon dolarlık çelik, dikenli tel ve makyaj malzemesi Filistine giderken, insani yardımın gitmemesi ilginç.
    Son düzenleme : reha kaya; 11-11-2024 saat: 16:13.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 799/998 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •