sn yorum
bence siz tedavinizi yarım bırakmışsınız
forumdan bir haber
KEZBN dan bir haber
benden bir haber
mal ı olandan olmayandan bir haber
saçma sapan yazılar yazıp ortaya köpükler saçarak dolaşıyorsunuz
size tavsiyem
en kısa süre de gidip derhal ve acilen
yarım bıraktığınız tedavinizi tamamlayın
yazık bu haliniz iyi değil
![]()
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
He şöyle bulmuşunuz birbirinizi yazın çizin biz sıkılmadan okuruz...
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
onu bunu boşverde bırak boş muhabbeti ; volcor ; yok öğle boş boş yazmak; adamlar fesih davası açacak uzun sürsede sonuç alabilirler mi? kafama yatmaya başladıda bu şerefli patronlar şirketi borçlandırır yine fesihi kazansanda bişi bırakmaz; ama düşündüm kaşındım, ifa davası açmaktansa fesih davası açmak daha mantıklı
ifada patrondan alacaklı oluyorsun; patronun üzerinde birşey yoksa anca davayı kazandığına sevinirsin; fesihte şirketin tüm mal varlığını expertiz ettirip ; sattırabilirsen ne alaborçlar düştükten sonra kalan parayı herkes hissesi oranında alacak. Güzel bişi ki çağrı fiyatının çok çok üstündede para gelebilir. baya malı mulku varmış şirketin baktım hesapladım. tekrar değerlemeye sokulsa milyar TL lik şirket. oteller ; arsalar vesaire.dün yemedim içmedim 3 saat bilanço okudum; şirketin mal varlıklarına baktım; google dan araştırmalar yaptım. ama fesih davası sürecinde şirketi borçlandıracak durumların önüne geçmezsen fesih davasını kazansan da boş. yani fesi davası açarken şirketi borçlandıracak; şirketin mal varlıklarını sattıracak durumları da engellemen lazım ki fesihi kazanınca alacağını alabilesin.bak şimdi kafam yattı. bu kervancılar farkındalar mı bilmem ama borsa tarihinde yapılmayan bir yola girdiler. kazanırlarsa yıllar boyu bu anlatılır.
Son düzenleme : yorum2; 20-02-2017 saat: 18:39.
Yeni topiğimiz hayırlı olsun.
şimdi kaç çeşit nerden davalar açıldı kervana?
şirket zor durumda birde adamlara mahkeme masrafı çıkartıyorsunuz
şaka şaka bende fesih davasına destek olmak isterim, ama baştan söylim para mara vermem, sonuçta % 5 i bulmak kolay değil, bende katkı sağlamış olurum ama para istemeyin. sonucta fesih davasının açılması için % 5 lazım bizde biliyoruz hukiki işleri, hatta destek olduğum için bana para vermeniz lazım? teklifim açık ve net işinize gelirse kardeşim, 800 bincivarı lot var ortalama baya düşük, işinize gelirse, hem destek olucam hemde para mı vericem yani.
Ne oldu kafana taş mı düştü? Sen önce dünden beri yazdıklarını bir oku. Ondan sonra eğer yazdıklarını idrak edebilirsen Frecell'den bir özür dile. Ondan sonra madem ki para istiyorsun fiyatını söyle bir istişare yapalım. Belki %5 çoktan tamamlanmıştır. Yer kaldıysa bakarız. Olmazsa seninkilerin üzerine toplamaya başlarsın sende yeni bir gurup başlatırsın [emoji12]
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Yer İmleri