Sayfa 8/639 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 57 - 64 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Garanti yatırım sürecinden başlayan,bir bilgi vermeme-açıklama yapmama durumu hakim.Elbette kabul edilemez.Halka açıldıysan,SPK tebliğlerine riayet edeceksin.Koç-Sabancı nasıl şeffafsa-ki sen onların tırnağı olamazın,o halde sende bildirim yükümlülüğüne uyacaksın.Milletvekiliysen ne yapalım?O adam da Koç,o adamda Sabancı.Onlardan daha büyük değilsin ya,bu neyin kibri o halde?

Ertem ;)

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Garanti yatırım sürecinden başlayan,bir bilgi vermeme-açıklama yapmama durumu hakim.Elbette kabul edilemez.Halka açıldıysan,SPK tebliğlerine riayet edeceksin.Koç-Sabancı nasıl şeffafsa-ki sen onların tırnağı olamazın,o halde sende bildirim yükümlülüğüne uyacaksın.Milletvekiliysen ne yapalım?O adam da Koç,o adamda Sabancı.Onlardan daha büyük değilsin ya,bu neyin kibri o halde?

Ertem ;)
    üstad tamam anladık bu adamların çapı bu kadar ama spk'nın hiç mi görevi değil..
    arkadaş ne oldu bu durumlar neden bir açıklama yapmıyorsun diyemez mi...

3. bir de anlamadığım geçen hafta neden 32 kuruştan 42 kuruşa çıktı bu kağıt..
    bizim bilmediğimiz olumlu bir durum varsa şimdi neden düşüyor..
    ben bu işten hiçbir şey anlamadım gitti....

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    üstad tamam anladık bu adamların çapı bu kadar ama spk'nın hiç mi görevi değil..
    arkadaş ne oldu bu durumlar neden bir açıklama yapmıyorsun diyemez mi...
    Demesi lazım,bazı kurumların 2-3 milyonluk ilişkili alacak tutarının peşine düşen SPK;200 milyonun peşine düşmüyor.Cümle alem bilir,bir şirketin bilançosunda "ortaklardan alacaklar" ya da "ilişkili taraflardan alacaklar" kalemlerinin payı yüksekse,o şirket;kayıp-kaçak nedeniyle incelemeye girme ihtimali en yüksek şirkettir.

Tamam,biraz açık konuşacağım.Şu an şirket üzerinde inceleme yetkisine haiz kurumlar olan SPK,Masak,VDK içerisinde en zayıf halka SPK.Nedeni ise siyasi geçirgenliğinin diğerlerine göre fazla olması.Görüntüde bağımsız idari otorite ama stratejik yapısı nedeniyle,orada kadroya alınanlarda liyakatın ne derece uygulandığını hep beraber gördük.Başından beri şikayetlerinizi MB'ye iletin ısrarımın nedeni de bu.MB'de dosyaya "B Grubu" müfettişleri bakacak,onların profili genel olarak daha bağımsız;heterojen bir yapı hakim,sosyal demokratların sayısı az değil.

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    bir de anlamadığım geçen hafta neden 32 kuruştan 42 kuruşa çıktı bu kağıt..
    bizim bilmediğimiz olumlu bir durum varsa şimdi neden düşüyor..
    ben bu işten hiçbir şey anlamadım gitti....
    Bugün 146 bin adet hisse el değiştirdi.Beklenti dipnotların "olumlu" geleceği yönünde.Hem fiyatın 20'li kuruşlara düşmesini ve yeni avcılar gelmesini önlediler,hem de 0,33-0,40 arasından iki aşamalı hisse takas kanalı yarattılar.Bilinçli-haberli bir müdahale.

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Bugün 146 bin adet hisse el değiştirdi.Beklenti dipnotların "olumlu" geleceği yönünde.Hem fiyatın 20'li kuruşlara düşmesini ve yeni avcılar gelmesini önlediler,hem de 0,33-0,40 arasından iki aşamalı hisse takas kanalı yarattılar.Bilinçli-haberli bir müdahale.
    p.şembe günü karanlık odada 0,42 Tlden oyak yatırımın 115 bin lotunu tek kelemde satışını hissetmedi bu tahta
    0,42 tl yi gördüğümüz gün sizin o zaman bi yorumunuz vardı yükseliş suni geldi diye
    tam tersi artık bundan sonra her düşüş suni geliyor bana daha fazla ky korku vermek,
    bir bitiş tükeniş panik havası yaratıyorlar artık bu işin sonu iyide olsa kotude olsa buralardan yukarıya gitmek zorunda elindeki o kadar lotu kimse topraga gömememez.
    kimse bu kadar durgun tahtada elindekini pazarlayıp satamaz.
    vakdin artık iyice daraldıgını bilerek, ky için sabrın sınırlarının sonuna geldiğini bilerek, kotu gelir tablosunu bardağı taşıran son damla olarak görüp son silkelemeyi de yapabileceği ihtimali tüm senaryolardan daha kolay daha basit geliyor bana

7.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    p.şembe günü karanlık odada 0,42 Tlden oyak yatırımın 115 bin lotunu tek kelemde satışını hissetmedi bu tahta
    0,42 tl yi gördüğümüz gün sizin o zaman bi yorumunuz vardı yükseliş suni geldi diye
    tam tersi artık bundan sonra her düşüş suni geliyor bana daha fazla ky korku vermek,
    bir bitiş tükeniş panik havası yaratıyorlar artık bu işin sonu iyide olsa kotude olsa buralardan yukarıya gitmek zorunda elindeki o kadar lotu kimse topraga gömememez.
    kimse bu kadar durgun tahtada elindekini pazarlayıp satamaz.
    vakdin artık iyice daraldıgını bilerek, ky için sabrın sınırlarının sonuna geldiğini bilerek, kotu gelir tablosunu bardağı taşıran son damla olarak görüp son silkelemeyi de yapabileceği ihtimali tüm senaryolardan daha kolay daha basit geliyor bana
    umarım dediğiniz gibi olur..
    çünkü artık sabrın taştığı noktadayız ve mücadeleye başlamak için geri sayım yapıyoruz...

8. Sn.prof,takas yorumlarınızı seviyorum,isabetli paylaşımlar yapıyorsunuz.Teşekkür ederim.Suni'den kastım şu:

"0,42'ye kadar 340 bin KY satışını karşıla,ilaveten kendi sattığım 180 bin adedi de karşıla" gibi
    Nûn

Sayfa 8/639 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •