Sayfa 8/172 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1375 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. sabah bir taban yaptırdılar sonra 4.50 sonra 4,70 teorik eşleşmede eğer değişmezse 5,24 görünüyor şu an...

2. Eşleşme adedi verebiliyormusun?

3.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Eşleşme adedi verebiliyormusun?
    kusura bakmayın foruma girmemiştim mesajınızı kaçırmışım...

4. Kar 7 milyon
    Kasada nakit 13 milyon borc yok
    Piyasa degeri 28 milyon
    Sattigi osb'nin fiyati gecen sene 774 lira
    Bugun 300 euro konusuluyor ab piyasasinda ve yurticinde ureticilerin tam kapasite calistigindan bahsediliyor
    Seviyorum seni POIP ;)
    Sektor icin guzel bir haber kaynagi https://www.ahsapglobal.com/osb-pane...r-zipladi/347/

Alıntı Originally Posted by Neweco Yazıyı Oku
    Kar 7 milyon
    Kasada nakit 13 milyon borc yok
    Piyasa degeri 28 milyon
    Sattigi osb'nin fiyati gecen sene 774 lira
    Bugun 300 euro konusuluyor ab piyasasinda ve yurticinde ureticilerin tam kapasite calistigindan bahsediliyor
    Seviyorum seni POIP ;)
    Sektor icin guzel bir haber kaynagi https://www.ahsapglobal.com/osb-pane...r-zipladi/347/
    Değerli bilgilendirmeleriniz için teşekkürler Sn. Neweco işaret ettiğiniz site sektör ve özellikle de Sumaş için çok faydalı bilgiler içeriyor.

6.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Değerli bilgilendirmeleriniz için teşekkürler Sn. Neweco işaret ettiğiniz site sektör ve özellikle de Sumaş için çok faydalı bilgiler içeriyor.
    Tesekkur. Bu gibi hisseleri ilk basta kimse bilmiyor bakmiyor piyasada, sonra 3-4 katina cikinca isdemir gibi kiymete biniyor

Alıntı Originally Posted by Neweco Yazıyı Oku
    Tesekkur. Bu gibi hisseleri ilk basta kimse bilmiyor bakmiyor piyasada, sonra 3-4 katina cikinca isdemir gibi kiymete biniyor
    Tamamen haklısınız.

8. Günaydın sn.bagbozumu.İşbirde acayip canımı sıktı yazılanlar.Bakalım biraz yükseliş olursa bursıda aynı öylemi olacak.İşbir sayfasına yorum yazdım üstüne alınma seni geçmişten bilir fikirlerine saygım vardır.Sumaş ta New

Sayfa 8/172 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •