Oncelikle tum hisse sahiplerine hayirli olmasini dilerim..memsa gibi diger eski hisseler umarim tekrar kota girerler..hic memsa hissem yok olmadi ama eskileri yad eden bir hisse..spk ya tesekkur ederim..tekrar hayirli olmasini dilerim..
Oncelikle tum hisse sahiplerine hayirli olmasini dilerim..memsa gibi diger eski hisseler umarim tekrar kota girerler..hic memsa hissem yok olmadi ama eskileri yad eden bir hisse..spk ya tesekkur ederim..tekrar hayirli olmasini dilerim..
HABERLER*/*SİRKET*/*2019*/*Ocak*/*02
KAP: [MEMSA ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/728059
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu2019-01-02Dil SeçimiDil seçimiİngilizceTürkçeYapılan Açıklama Düzeltme mi?Hayır (No)Bildirim İçeriğiAçıklamalarAçıklamaMensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı’nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL’dir
Kap : Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL'dir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Serbest marj
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serbest
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
sekeryatirim ve isyatirim da ,halen bu hisse,hisse alım satımında da görünmüyor...nasıl alıp,satacağız?
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Bunların ne yapacağı belli olmaz temkinli olmak gerekli ... Tahtanın açılması güzel ancak şirket çok sıkıntılı çok hisse var borcuda çok
hayırlı olsun
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri