Sayfa 8/45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 57 - 64 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yahu ben diyorum akp ye oyvermişin demokrasiyide iliklerine kadar hissedeceğin bir fikir söylüyorum sen ne diyon

neyse

şaka yaw öyle bişi yapim deme saf bir arkadaşa benziyon. torununa kadar alırlar içeri ;)
    Uysa da söylüyorum uymasada , vioptakiler gibi, atı atın yanına bağlarsın ya huyundan, ya tüyünden......

2.  Alıntı Originally Posted by emlak Yazıyı Oku
    yahu ben diyorum akp ye oyvermişin demokrasiyide iliklerine kadar hissedeceğin bir fikir söylüyorum sen ne diyon

neyse

şaka yaw öyle bişi yapim deme saf bir arkadaşa benziyon. Torununa kadar alırlar içeri ;)
    saflığı salak manasında demiyorsundur....

3.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Kitapçı kardeş. sana senin argümanlarınla bir soru sorayım izninle Medine vesikasını duymadın mı? Halka sorulan her soru bir özgürlüğün ortadan kaldırılmasına dayanak olabilir mi?
    Avukat bey bana derin sorular sorma emi ....

4. Şimdi medine vesikasını oku, onu kendi anlayışımla anlamlandır ondan sonra avukat beye cevap ver uzun iş sabahı bulur...

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Şimdi medine vesikasını oku, onu kendi anlayışımla anlamlandır ondan sonra avukat beye cevap ver uzun iş sabahı bulur...
    herneyse.......

6. Cemal KAŞIKÇI konsoloslukta yaşanan ARBEDE de ölmüş.. Zorla öldürmüşler adamı demek ki? ))))))))

7. Uslubü bozmadan, hakaret etmeden konuşabilemeyecekmiyiz hiç??*

8. Sayın RONİN'in sorusunun cevabı beni aşar....

Sayfa 8/45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •