Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 49 - 56 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Doğrudur ülke de seçimler yapılmış,vatandaşlarda oy vermiştir, tekrar olacak onlar muktedir olamamışlardır, kah medyanın oyuncağı olmuş, kah darbeyle devrilmişlerdir felan....
    dayuu gelen zamları eleştirip sarayın kapasının önünde rte ye yazarkasa fırlatsana önüne. ülkemizdeki şu bahsettiğin muteşem demokrasiyi görelim

nede olsa milleti artık milllet yönetiyomuş.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetarslan Yazıyı Oku
    Önceklikle "felan" değil falan.

Haklısınız eskiden hükümetler medyanın oyuncağı idi, şimdi ise medya hükümetin oyuncağı oldu.

Öncekiler darbe ile devrildi, şimdiki ise darbecileri kendi eli ile besledi.
    Bir redaktör daha çıktı...falan ,filan,vesarie....

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Bir redaktör daha çıktı...falan ,filan,vesarie....
    Bu son yazdığını ben değil profesyonel bir redaktör bile düzeltemez. Sana ve hayal dünyana iyi geceler.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dayuu gelen zamları eleştirip sarayın kapasının önünde rte ye yazarkasa fırlatsana önüne. ülkemizdeki şu bahsettiğin muteşem demokrasiyi görelim

Yok bugün ekonomisler diyorlar ki emekliye verilen ikramiye kaldırılırsa bütçe disiplini daha bir sağlanırmışmış, hatunda .......... al şu ikramiyeni, git bir köprüden aşağıya at 20'lik yap çok görünür, kafaya koydum aldığım bir bayram ikramiyesini en kalabalık üst geçitten aşağıya savuracağım... tabi fikrim değişmezse, ELMADAĞ,yada nişantaşındaki üst geçitler iyi olur zenginler toplar...

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Demokrasi denilen şey millet iktidarıysa ki öyledir. Millet iktidardadır ve o artık kolay kolay değişmeyecektir, Milletin Erdoğanda tecellisidir olan şey, bugün Erdoğan, yarın geçdoğan olur. Ama o mutlaka milletin içinden biri olur...
    Kitapçı kardeş. sana senin argümanlarınla bir soru sorayım izninle Medine vesikasını duymadın mı? Halka sorulan her soru bir özgürlüğün ortadan kaldırılmasına dayanak olabilir mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,502
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

Bahçeli akşenerin evinde toplanıp gösteri yapanlar için demokrasi gereği demişti..iktidarda bulunanların evinin önünde karşıt gösteri yapma şansı yüzde kaçtır...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Yok bugün ekonomisler diyorlar ki emekliye verilen ikramiye kaldırılırsa bütçe disiplini daha bir sağlanırmışmış, hatunda .......... al şu ikramiyeni, git bir köprüden aşağıya at 20'lik yap çok görünür, kafaya koydum aldığım bir bayram ikramiyesini en kalabalık üst geçitten aşağıya savuracağım... tabi fikrim değişmezse, ELMADAĞ,yada nişantaşındaki üst geçitler iyi olur zenginler toplar...
    yahu ben diyorum akp ye oyvermişin demokrasiyide iliklerine kadar hissedeceğin bir fikir söylüyorum sen ne diyon

neyse

şaka yaw öyle bişi yapim deme saf bir arkadaşa benziyon. torununa kadar alırlar içeri ;)

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Demokrasi denilen şey millet iktidarıysa ki öyledir. Millet iktidardadır ve o artık kolay kolay değişmeyecektir, Milletin Erdoğanda tecellisidir olan şey, bugün Erdoğan, yarın geçdoğan olur. Ama o mutlaka milletin içinden biri olur...
    bütün gizem bu millet tanımında
    bahsettiğin millet hangi dili konuşur?

tarihte var mıdır bu (sizin ) millet?
    Mesela İslam öncesinde
    İslamdan sonra türedi bir şekilde birdenbire mi ortaya çıktılar?

Türk Yunan savaşında hangi tarafta yer aldılar?
    6.filo Istanbula geldiğinde dua edenler mi yoksa ?

Sayfa 7/45 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •