Sayfa 8/351 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 57 - 64 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mhnds06 Yazıyı Oku
    Fazla birşey istemiyoruz. Bu satış haberleri çıkmadan önceki fiyatlarına dön yeter. Bu nasıl iş yaa satis haberi ile yükselmesi gerekirken adamlar satis haberi ile bize de hisse iteledi. Yani satis ile ilgili haberler çıkmadan önce fiyat daha iyidi. Hee zaten adamlar planı baştan yapmış ortada satis vs yokken 0.60 lardan fiyat 1.60 lara çıkartıldı. Sonra satis haberi ile ky ye hisse satıldı. Ky almayı kestikce fiyat biraz daha aşağı çekilip yeni talep oluşuyor fiyat ucuz diye atlayanlar ve ortalama düşürüyorum diye alanlar kesildikçe az daha aşağı. Biz operasyon olacak diye beklerken meğer operasyon olmuş bile. Artık uzun süre beklemek lazım. Çocuklara yetişirim bilmem ama torunlar satar heralde artık ömür törpüsüsün alyag tükettin bizi. Ytd.
    Dalton tahtacı bütün daltonluk marifetlerini göstermeye devam edecektir,
    yatırımcıya eller havaya, sökülün hisseleri olayları hep..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Dalton tahtacı bütün daltonluk marifetlerini göstermeye devam edecektir,
    yatırımcıya eller havaya, sökülün hisseleri olayları hep..
    Bugün tam olarak bunu yaptı, cidden 2 gündür tatsız tuzsuz inşallah toparlar.

3. Ulan nerden bulastik bu ş...siz kagida zararinada vermek istemiyorum takildik kaldik ya

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. o..ç..................................... (noktalı yerleri mübarekler doldursun)

5. gün sonu 080 kapatmazsa noktalı yerleri ben doldururum

6. Bu pezevenge ne oldu arkadas cıkmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by arost Yazıyı Oku
    Alyag Aydın'da organizede Rakibini Özkar'ı alarak, mevcut devrini de Sodrugestvo (Yakamoz a.ş'ye) yaparak elde ettiği nakit ile hem üretime devam edip hem de yeni Yatırımları yapabilecek.

Bu sebeple Müdür de işçiler de kıdemleri ve ilişiği mevcut iş yeri sicil nosunundan kesilecek çünkü bir şirketi taşınmazı vb devirederken tüm özlük haklarını ödersiniz.

Bu yukarıdaki durumdan da anlaşılacağı üzere 25 Ekim'e kadar Sordugestvo Group işi inşallah tamamlayacağını düşünüyorum artık.

Sayfa 8/351 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •