Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. Mete Sohtaoğlu
    @metesohtaoglu
    Raptiye "Uzun Süredir Aktif Hale Getirilemeyen S-400'ler Deneme Atışı İçin Sinop'a Sevk Edildi" ibaresiyle yayınlanan tüm haberler yalandır. (M.S.)
    Tüm haberlere kuşkuyla bakmak lazım. 2 gün önce Fuzuli kurtarıldı diye tweet attıydı.

2. Dr. Mehmet Çilingiroğlu
    @mehmetcilingiro
    · 20s
    Şuanki dünya nüfusu 7.8 milyar ve hızla artmaya devam ediyor her 10 yılda bir 1 milyar artıyor. Şuan bile dünyamız kaldıramıyor bu kadar nüfusu. Pandemiler nüfusla birlikte dahada sık ve fazla olacaktır. Bu dünyanın çok ciddi bir nüfus planlamasına ihtiyacı var aksi halde

3. Lütfü Türkkan
    @LutfuTurkkan
    ·
    6d
    Tıbbi cihaz ve medikal ürünler sektörü, devletten alacaklı olduğu 19 milyar lirayı üç yıldır alamıyorlar.
    Sektör iflasın eşiğinde.
    Bu sorunun araştırılması için Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün verdiği iYi Parti grup önerisine, Ak Parti RED. MHP ÇEKİMSER oy kullandı.

4. BirGün Gazetesi
    @BirGun_Gazetesi
    Erdoğan'dan üstü kapalı 'ekonomik kriz' mesajı: Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir.
    Eyvah...........

Referansı İslam olan siyasetin sonudur diye boşuna yazmadım.

Meral Akşener CB olmalıdır, olacaktır. Bunu da senelerdir yazdım durdum. Böyle olursa yumuşak inişle bu hengameden kurtuluruz.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 06-10-2020 saat: 16:55.

5. Bu yayın, Kürecik'i küçültmek, işlevini neredeyse yoka indirmek için yapılıyor. Kürecik, Polonya'daki muadili ile birlikte bütün Avrupa'yı koruyor. Yani Batı Medeniyetini koruyor.

Bunu küçültmeye çalışmak kime hizmet eder?

Biz, Kürecik'e radar koydurarak, kendimizi hedef yapmışız ve tüm Avrupa'yı koruyoruz. Bunun hiç bir bedeli yok mu?

Bunun karşılığı parayla ölçülür mü?

50 milyar dolar eksi rezervde olsak da bunun karşılanmasını beklemek yanlış mı?

Not:Resmi şimdi ekledim, görebiliyorum. Ama sonra girdiğimde görünmüyor. Efendim...

6. lt.col. temmuz
    @temmuz1919
    ·
    21d
    Azerbaycan Türk ordusu Güney cephesinde şiddetli bir topçu ateşi ile birlikte taaruza geçti.

Sözde Başkent Hankendi yeniden vuruluyor
    Bir şehir düşürseler, Ermeni Ordusunun bir karargahını ele geçirseler, bekliyoruz abi...

İşallah bu sefer olur. Hadi bakalım...

Abi yukarıdaki mesajdaki fotoyu şuan göremiyorum. Fotolar siliniyor mu?

7. lt.col. temmuz
    @temmuz1919
    @temmuz1919
    adlı kişiye yanıt olarak
    Karabağ

Sözde başkent Hankendi'de bulunan sozde Askerî kışla tamamen imha edildi.

8. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukraynalı muhalefet lideriyle bir araya geldi. Putin, ikili görüşmede, Ukrayna ile görüşmeye ve ilişkileri onarmaya hazır olduğunu söyledi. Tabii ki Krım ve Donetsk'teki işgalin sürmesi koşuluyla. Böyle bir durumda Ukrayna'nın görüşmesi, bu işgalleri kabul etmesi ve bir anlamda meşrulaştırması anlamına gelir. Bakalım bu görüşme, Ukrayna iç siyasetine ve ülkenin geleceğine nasıl etki edecek.
    Bugün S400'lerin Sinop'a götürüldüğü haberi vardı. Yalanlandı. Daha sonra Rus Tvlerinde Putin'in, Paşinyan'ın yüzüne telefon kapatma görüntüleri verildi.

İsmail Hakkı Pekin'in dediği gibi stratejiler bir anda değiştirilmez. Hulusi Akar doğrusunu bilir.

Akar'ın en önemli özelliği NATO'ya sıkı sıkıya bağlı olmasına karşın, Rusya ile ciddi iletişim kanallarına sahip olması. TRyi konumlandırmak istediği dengenin iki ucuyla arası iyi. Arka kapı diplomasisi yürütebiliyor. Bence attığı adımlar öncesi Rusya'nın tutumu hk bilgisi vardır
    Akar, TSK içinde ciddi ağırlığa sahip. Özellikle Bahçeli'nin açık desteği sonrası otoritesi belirginleşti. Rusya ile kontrollü ilişkileri Avrasyacı kanadı buraya çekti (çinden uzaklaşarak). Şu an onlar nezdinde de en muteber isim.
    Fetoculerin videolarına bakıyorum onlar da geçmişte Akar'ın kendilerine yol açacağını, onlarla hareket edebileceğini düşünmüş. Derin hayal kırıklığı içindeler Everybody loves Aka
    Fetö neden bu kadar ümit besledi Akar'a???
    Her kesim kendinden sanmış. Şimdi Perinçek de destekliyor. İçki de içiyor, camii de açıyor ilginç biri. Ve en önemlisi bence Abd nin devlette iletişimde olduğu en üst isim
    Üle büle değil abi...Kilisede papaz, camide imam olacan...

Sayfa 8/153 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •