Originally Posted by
ceycey
neden bu hısseye gırdıgımı hatırlamıyorum bıle,dıle kolay genel kurul tarıhın de 10 yıl olacak.
umarım herkes için olumlu gelışmelere gebe olan bır genel kurul olur.
yıllar içersın de bunları yaşamasakta,
bu kadar sure içersınde belkı bır cok kişi farklı hısselerden paralar kazandı.
aynı donem mardın çemento ıle arasında 0,20 kuruş varken o hısse bile bugune kadar 2 defa bolundu bır surude temettu verdı.
ınternette bır gun dolasırken enın de sonun da herkes kazanacagı okumuştum.
bır hıssede ya 1 yıl-ya 5 yıl yada 10 yıl,oda olmassa 20 ncı yıl dıye..
benım acımından genel kurul tarıhı 10 yıl olacak.umarım bu tren kaçmayan bır yıl olur ve artık herkes kazanır.
12.06.20074681,620000 TL bulaştıgımız tarıh
Bu hisseler için çok bedel ödedik ödemeyede devam ediyoruz neler kaçtı 14 binden egeenim 3 binden pınarsütüm vardı ki bu hisseler kaça gitti herkes biliyor çok çok zarardayız elimizdekilerin 20 li rakama gitmesi lazım ki zarar larımız çıksın akabinde de para kazanalım zaten hayalimiz de boş değil bu şirketin değerlerini inceleyip araştıran fiyatlarında nerelere ulaşacağını tahmin edebilir
Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri