Sayfa 8/1000 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    adamın demeçleri var. tahttan indirecem diyor.
    Dünkü rapor ilginçti. Demokratik yolla gelmiş yeni yönetimle falan..

https://tr.sputniknews.com/analiz/20...-surdurulmeli/

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Birşey olmuş.. üsküdarı geçerkene bir atlı görülmüş
    hep bu yüzden.. )) ata ne yaptılarsa artık.

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

adamın 2016 ocak türkiye ziyaretini iyi incelemek lazım
    başkan yardımcısı olarak türkiye'ye gelip hükümet yetkilileriyle görüşmeden istanbula inip
    önceliği sivil toplum örgütlerine veren başkan yardımcısı örneği yok, onlardan biri de osman kavala..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ne yaptılar yine bu yaramaz arkadaşlar, söyleyin de kulaklarını çekeyim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne yaptılar yine bu yaramaz arkadaşlar, söyleyin de kulaklarını çekeyim.
    Bir kahverengi burun kodese gitti reha hocam..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Her davayı kazanıyormuş, gerçekten hiçbirşeyden haberi mi yok, numara mı yapıyorlar bilemedim...

‘Açtığım her davayı da kazanıyorum’ diyen Erdoğan’a Kılıçdaroğlu’nun avukatından yanıt

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "Açtığım her davayı da kazanıyorum" sözlerine yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "2011 yılından bugüne kadar Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine Erdoğan’ın açtığı toplam dava sayısı 40. Nihai olarak sonuçlanan dava sayısı 21. 18 dava lehimize, sadece 3 dava Erdoğan lehine sonuçlandı. Erdoğan lehine sonuçlanan 3 davadan 2’si de AİHM’de lehe döndü" dedi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Her davayı kazanıyormuş, gerçekten hiçbirşeyden haberi mi yok, numara mı yapıyorlar bilemedim...

‘Açtığım her davayı da kazanıyorum’ diyen Erdoğan’a Kılıçdaroğlu’nun avukatından yanıt

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "Açtığım her davayı da kazanıyorum" sözlerine yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "2011 yılından bugüne kadar Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine Erdoğan’ın açtığı toplam dava sayısı 40. Nihai olarak sonuçlanan dava sayısı 21. 18 dava lehimize, sadece 3 dava Erdoğan lehine sonuçlandı. Erdoğan lehine sonuçlanan 3 davadan 2’si de AİHM’de lehe döndü" dedi.
    zavallı chp cumhurbaşkanını yalancılıkla suçluyor, açın 500 bin tl.lik bir tazminat davası daha..!!
    chp.nin uydurma açıklamasına da haber yasağı getirin ki yıllardır attıkları yalanlara kimse inanmasın..

Sayfa 8/1000 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •