Sayfa 8/17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
Arama sonucu : 131 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BOBET - Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Kanal İstanbul için gerekli çimento ihtiyacın karşılayacak liman projesine onay verildi.

Bende stop çalıştı beğenmedim azda olsa karla çıkış yaptım kalanlara bol kazançlar belki geri gelirim bilemem diğer pozisyonlarımın durumuna bağlı neyse boğaziçi beton geleceği olan hisse İstanbul kentsel dönüşüm olmak zorunda ytd.

Geri döndüm Boğaziçi betona düzeltme düşüşün bitmiş olması gerekir kısmet ytd.

Ayrıca bobet borsanın düşüş yada yükseliş yaşamasından etkilenen hisse değil kendi dinamikleriyle yükseliş yada düşüş yaşayan hisse ytd.

Yarın önemli tepkinin devamı gerekir hissede sıkıntı yok trend devam ediyor ytd.

Stop çalıştı düzeltme devam ediyor ytd.

Merhabalar,

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından paylaşılan Hazır Beton Endeksi 2023 Haziran Ayı Raporuna göre; faaliyet endeksi Mayıs ayında bu yılın en yüksek değerine ulaştığı, Haziran'da ise 21 ayın en yüksek değerini gördüğü paylaşıldı.

Belki inceleyenleriniz olmuştur.

Boğaziçi Beton'da 1q23 net kar oldukça iyi gelmişti, hatta geçen yılın son çeyreği kadar gelmişti yaklaşık. Seçim öncesinde açıklanan kentsel dönüşüm kampanyasına katılımın iyi olduğu açıklandı, avrupa yakasında da inşaat faaliyetlerinin fena gitmediği paylaşılıyor.

Avrupa yakasında bi çok noktada hazır beton tedariği açısından Bobet avantajlı durumda. Ben yukarıda paylaştığım haberler ve veriler doğrultusunda 2. çeyrek bilançonun ilk çeyrekten çok daha iyi geleceğini bekliyorum naçizane.

ilaveten kanal istanbul projesinin ve etrafında planlanan yeni yerleşim alanlarının da firmaya oldukça katkısı olacağını düşünmekteyim. (tamamiyle sektörel anlamda kendi görüşlerimi içermektedir, kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın)

Firmayla ilgili görüşleri, öngörüleri, bilanço beklentileri ile ilgili tahminleri olan hissedar arkadaşlar var ise yorumlarını okumak isterim.

Selamlar, saygılar,

Boğaiçi Beton A.Ş. önümüzdeki dönemde yeni terminal planlıyor mu veya yayılma planları var mı bu çok önemli.. Yoksa şu an ki pozisyon çok karlı bir bilançoya işaret ediyor ama bana beş sene sonraki BOBET önemli.. Terminal yapısında gidilecek artış sürdürülebilirlik açısından önemli.. Şirket bulunduğu havzada kendini ispat etmiş olduğu için ben daha fazlasını bekliyorum.

Sayfa 8/17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •