Sayfa 8/125 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 997 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BIMAS - BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

1. bir hissenin Gün içi gördüğü en düşük seviyeden seansı kapatması kesin olmamakla birlikte ertesi gün için de dayağa hazır olun anlamına gelir ,,iyi ki tepeden önemli bir bölümünü vermişim.

borsada yiğitlik olmaz ,korkanın çocuğu olmaz lafları da boş olduğunun ıspatıdır BİMAS
    stratejin yoksa oradan oraya savrulup durursun
    iyi akşamlar herkese

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Çok geri kaldık, 80 üzerinde kalmalı.
    Büyük Çıkışlar Sancılı Olur..

Tupras 70-80 lerdeyken gtmiyor dedim sabredemedim, sise birlesmeden once aldim 6 lardaydi maliyet gtmiyor dedim sattim, bimasta da ayni hatayi yapmak ahmaklik olur.

5.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Tupras 70-80 lerdeyken gtmiyor dedim sabredemedim, sise birlesmeden once aldim 6 lardaydi maliyet gtmiyor dedim sattim, bimasta da ayni hatayi yapmak ahmaklik olur.
    Bakış açısı vadeye göre değişir. Ben saatlik grafikten gir çık yaparak oyunu oynadığım için stop olup tekrar giriyorum Bim e. Tabi her hareketi buraya yazmıyorum yanlış yönlendirme olmaması için.
    O yüzden hep seanslık değil en azından kısa vade yorumları yazıyorum.
    Ama Mesela bugün geri alım beklerdim. Çünkü bu endeskte böyle düşme olmamalıydı. 100k lot alsalar tahta biraz toparlanırdı. O yüzden ben çok kısa vadeci olsam da, eğer orta uzun vade hisse alacak olsam Bim almazdım. Kimse kızmasın. Patron böyle günde topa girecek
    Bim şu an gün içi trade tahtası gibi oldu. Önce buna izin vermemesi lazım patronun. Uyandıralım kendisini.
    Aracı kurumlar endeks yukarı çıkarken mal alıp sonra KY ye satıyor. 2 haftadan beri KY ye çok mal verildi diye defalarca yazdım.
    Teknik olarak bugün 8 günlük ort. Yı kırmadan hemen üstünde kapattı. Yani kısa vade daha sat vermedi. Buradan sabah yukarı yönlü tepki de beklerim. Ama olmazsa da stop olmak lazım. Ya da 20 günlük 50 gün ort. Lara stoplu çalışmak lazım. Ama tutacağım diyenler bu yorum haricidir

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. verdim bende çoğunu alsın soksun münasip bir yerine...millet buna boşuna 2 senedir sövmüyormuş..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Teknik olarak sıkıntılı bir yerde. 70,50 üzeri kapatması lazım en az.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Teknik olarak sıkıntılı bir yerde. 70,50 üzeri kapatması lazım en az.
    hangi tekniğe göre? Günlükte 22 EMA (69.5) üzerinde hala.

Sayfa 8/125 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •