Sayfa 8/28 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 221 madde; 57 - 64 arası.

Konu: EUREN Europen Endüstri

borsada 6 aylık bir kağıtta dönen dolapları anlıyan varmı allahaşkına?Vede bir numaralı dolap döndüren şirketin patronu.Sata sata bitiremedi kağıtlarını.Ama bizi bitirdi.Ne yapmak istediğini ben cahil bir borsacı olarak anlıyamadim.Anlıyan varsa lütfen yazsın.

Kağıdı bir şekilde zirvelere taşıyan patron kağıtlarını yukarıdan elden çıkardı şimdi dip yaptırıp topluyor..Kağıt halka arz fiatının bile altında.Bu resmi spekülatörlük değilmi ..Ve dolayısıyla kağıtta spekülatif kağıtlar sınıfında anılmaya başladı.Küçük yatırımcının hiçbir güveni kalmadığını düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    borsada 6 aylık bir kağıtta dönen dolapları anlıyan varmı allahaşkına?Vede bir numaralı dolap döndüren şirketin patronu.Sata sata bitiremedi kağıtlarını.Ama bizi bitirdi.Ne yapmak istediğini ben cahil bir borsacı olarak anlıyamadim.Anlıyan varsa lütfen yazsın.

Kağıdı bir şekilde zirvelere taşıyan patron kağıtlarını yukarıdan elden çıkardı şimdi dip yaptırıp topluyor..Kağıt halka arz fiatının bile altında.Bu resmi spekülatörlük değilmi ..Ve dolayısıyla kağıtta spekülatif kağıtlar sınıfında anılmaya başladı.Küçük yatırımcının hiçbir güveni kalmadığını düşünüyorum.
    Bedelsiz hikayesi ile küçük yatırımcı çarpmak moda oldu genelde yeni alab kyler satmadikca yön aşağı oluyor. Ama halka arz fiyatının altında değil hisse. Bedelsiz verdiği için böyle gorunuyor.3 kat falan daha yukarda malesef. Patron da kısa vadede müthiş para vurdu ,dükkanı kapatsa bile 7 sulalesine yeter. Neyse 11 e salarsa ekleriz

3. 13.59 üzeri kapanislar yapmadan çıktı düştü demek anlamsizz. Çok ky var hissede. Ne zaman dökülürler bakalım. Anlık fiyatt 12.45. çoğu insanın maliyet 15 civarıdır

Son bir ayda kendi çıkarları için yaptığı operasyonlarla kağıdı ve dolayısıyla bizleri sıfırlatan EUREN PATRONU hariç herkeze yeni yılada sağlık ve şans diliyoırum.

Günaydın PATRON dışında tüm ortakların yeni yılını kutluyorum.Tam bir PATRON kazığı yedik ve maalesef yeni yıldada yemeye devam ediyoruz.Benim kağıtta ümidim maalesef azaldı.Yinede iyi şeyler diliyelim iyi olsun.

Doğruluğundan şüphe ettiğim KAP'a gönderdiği bir sürü yatırım bildirimleriyle kağıda küçük yatırımcıyı çekip %350 bedelsiz açıklamasıyla kağıda günlerce tavan yaptıran PATRON bir anda resmi olarak elindeki kağıdı satma kararı verdi ve kağıttaki bütün dengeleri altüst etti. hala kendini toparlayamadı kağıt.Endeks bugünde %3 lere yakın artıda EUREN eksilerde gezip duruyor.Bizde terene bakar gibi bakıyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Günaydın.Cumhuriyet ve ESEs61 kardeşim yorumlarınızaa aynen katılıyorum.Patron belki işini biliyor ama maalesef BORSAYI bilmiyor.
    Daha 3-4 ay olmamış borsaya gireli %350 bedelsiz vereceğini açıklayan bir şirket bu işi bilmiyordur arkadaş.O bilmiyorda biz biliyormuyuz.Balıklama daldık kağıda .
    Patron bilerek veya bilmeyerek yaptığı yanlışdan dönmeye karar verdiğinde iş işden geçmişdi ama olan bize oldu. Ha bugün düzelir ha yarın düzelir diye beklerken eksiye döndük.
    Artık en kısa zamanda kağıttan kaçma zamanı geldi diye düşünüyorum kendi adıma.
    KArdeş kaçsak bi türlü kaçmasak bi türlü. "Bilmiyor muyuz?" sorusu çok mantıklı. Dayak bile nasiple yenirmiş, ne diyeyim. En kısa zamanda dönmesi lazım. Dönmezse beterin beteri var Allah muhafaza... Kol kesmek lazım diyeceğim. Artık kol değil gövde kesmek lazım. İki ucu ... deynek. Sonumuz hayır olsun. YTDeğildir.

EUREN PATRONU mutlumusunuz allahaşkına(!).Bu rezalet nedir .Ne yapmak istiyorsunuz.%350 bedelsiz veren bir kuruluşun kağıdı böylemi olur beyler.Laf olsun diye arka arkaya yeni yatırım bildirimlerini KAP'a gönderip kağıdı sürekli TAVANDA tut bedelsiz ver vede sonrada BEN BU İŞDEN CAYDIM hesabı elindeki kağıtları satışa çıkar ve küçük yatırımcıyı SIFIRLA .Bu yaptıklarınızın AHI sizi çok üzer patron.

Sayfa 8/28 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •