Sayfa 8/900 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7252 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İki göçen hissede bende var (eregl, ardyz) sasa olmasa yanmışım.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dünyada ekonomik daralma olursa sasa bundan nasıl etkikenir diye düşünüyorum, bana göre etkilenirse en fazla yatırımlarını biraz öteleyebilir, hepsi o kadar

3.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Dünyada ekonomik daralma olursa sasa bundan nasıl etkikenir diye düşünüyorum, bana göre etkilenirse en fazla yatırımlarını biraz öteleyebilir, hepsi o kadar
    Erdemoğlu ayakları yere sağlam basan bir patron. Hazır arsaları da almışken yatırımlarından taviz vermez diye düşünüyorum.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

4.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Erdemoğlu ayakları yere sağlam basan bir patron. Hazır arsaları da almışken yatırımlarından taviz vermez diye düşünüyorum.
    Aynı düşünüyorum sadece en kötü ihtimal diye yazdım

5. Şirket zamanı gelince geri alım yapar. Ama önemli olan hissede dirençli ve bilinçli uzun vade düşünen yatırımcı profilinin oluşması

6. Biz küçük yatırımcılar artık kolay kolay büyüklere yem olmamayı ögrendik. Hepimizde az çok ekonomik okur yazarlık oluştu. Bilgiye erişim kolaylaştı

7. Şirket hem geçen aylarda da nakit yerine hisse ile yurtdışı borç ödemesi yaptı, hem de bu ay yaptı. Elinde azalmıştır, hisse geri alımı yapsa da sasa ya azıcık hareket gelse iyi olacak

8. Zalim Bofa, bu kadar satış yapmasa hisse gidecek

Sayfa 8/900 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •