Vergi dairesine sunulan 9 aylık VUK da 456 milyon kar var. Son çeyrek ile daha önceki çeyrekteki karlılığını sürdürmekte olduğunu görüyoruz. Veriyi eksiye yakın yatay açılış ile yapan şirket,her ne olduysa bir anda tavana ışınlandı.
Vergi dairesine sunulan 9 aylık VUK da 456 milyon kar var. Son çeyrek ile daha önceki çeyrekteki karlılığını sürdürmekte olduğunu görüyoruz. Veriyi eksiye yakın yatay açılış ile yapan şirket,her ne olduysa bir anda tavana ışınlandı.
Kuzey Boru'nun vergi dairesine sunulan 2024 yılı 9 aylık karı 456.340.565 TL
9 aylık kar: 406.343.781
(Önceki :186.787.002
Güzel ;bakalım yükseltip çakacak mı gidecek mi?
İhracatın ciro'daki payı bir önceki çeyrekte %24 iken bu çeyrekte %64'e ulaşmış durumda. Total olarak ciro da bir önceki çeyreğe göre %10'luk artış var. Demek ki iç pazardaki daralmayı sadece bir çeyrek sonrasında bile ihracat ile karşılayabilmiş. Bence çok başarılı. Daha Malatya fabrikası'nın ciroya katkısı yok bile ki daha bugün okuduğum haber de Malatya fabrikasının ihracata %60 oranında katkı yapacağı düşünülüyordu. Benim kboru'dan başka hissem yok. 12280 lotla beklemeye,imkan olursa eklemeye devam.
![]()
Şirkete yine cevap vermelerini beklemediğim bir mail attım. Cevap beklemiyorum çünkü son iki malime de cevap gelmedi. Mailime konu olan soru da da veri de hata varsa,evet hata yaptık diyecek halleri yok.
"Merhaba,şirket verilerini incelerken fark ettim. 2023 son çeyreğindeki satışların maliyeti kaleminde bir hata yapılmış olabilir mi? Bu veri +5 milyon tl çıkıyor. Sanki zincirleme hata halinde favök'ü de olduğundan yüksek çıkartıyor. Öyle ki favök marjı 2023 son çeyrekte neredeyse %80'lere çıkıyor. "
![]()
Yurtiçinde 155.000.000,00 TL (KDV Dahil) tutarında "Altyapı İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapımı Boru Alım İşi"
Yurtdışında ise, 2.427.120,00 USD (83.481.035,11 TL-TCMB Döviz satış kuru alınmıştır) tutarında İngiltere ve Irak ile "Altyapı Boru Alım İşi"
Sözleşmelerin toplam satış tutarları 238.481.035,11 TL olup, 2024 yılı satış hedefindeki etkisi %5,23 tür.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
Yer İmleri