Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
Arama sonucu : 113 madde; 57 - 64 arası.

Konu: ODINE Odine Solutions Teknoloji

1. 2. tavan geliyor hala kimse yok forumda Zamanı gelince buralar dutluktu diyeceğiz )

2. Sessizlik iyidir. Bırak bilmesinler

3. Gelecek olan bilanço hakkında hiçbir tahminim yok İyi gelse de süpriz olacak kötü gelse de .

4. Üçüncü çeyrekte gelecek bilançodan ziyade yıllık bilancoyu önemsiyorum. Ki geçenlerde Sn. Tunga'da katıldığı yayında son çeyreğe işaret etti. Fiyat tespit raporunda da gördüğümüz üzere son yıllarda hep katlayarak büyümüş bir şirketten bahsediyoruz. Kasamizda 1 milyar civarı naktimiz olması mevcut konjekturda önemli bir güvence.

5.  Alıntı Originally Posted by Alican.34 Yazıyı Oku
    Üçüncü çeyrekte gelecek bilançodan ziyade yıllık bilancoyu önemsiyorum. Ki geçenlerde Sn. Tunga'da katıldığı yayında son çeyreğe işaret etti. Fiyat tespit raporunda da gördüğümüz üzere son yıllarda hep katlayarak büyümüş bir şirketten bahsediyoruz. Kasamizda 1 milyar civarı naktimiz olması mevcut konjekturda önemli bir güvence.
    Katılıyorum.

6. sn. avcı da takasta güçlü durdukça beklemeye devam

7. Hunter avlamaya doyamadı

8. Eski zirvenin bir kaç adım yakınlarına geldik.
    Bundan sonra ki süreçte somut adımlar görmek istiyorum.
    - mutabakat zaptı imzalanan şirket haberi,
    - başta savunma sanayi olmak üzere bir yada bir kaç iştirak kurulumu,
    -Tcell ile yapılan ve yıllık satışların çoğunluğunu oluşturan anlaşmanın bir benzerini bir kaç sirketlede yapılmasını...
    ...
    ...
    Yıllık bilanço zamanına kadar en azından bunlar ile ilgili gelişmeler olacağına inanıyorum. Şapkadan başka tavşanlarda çıkması umuduyla.

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •