SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
kalan payların gri alım garantiside var...umarım pztsi bi hareket yapar%15 marj var ama bakalım
Bugun bolunse hisse degeri 1.31 oluyor.
Bu parayla borclar silinecek
Mali durum duzelecek
Millette para var
Seveseve öder
Bsoke yükselir bence
Btcim düşer bence
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım bedelli oranı % 200 üün üzerinde.Bence bu kadar yüksek bedelliye girmeleri , beklentinin yüksek olduğunu gösteriyor.Yüksek talep bekliyorlar ki oran % 200 ün üzerinde tutmuşlar.Kalan payların geri alım garantisi artısı diye düşünüyorum.Sonuçta çimento hissesi yatırım yapan için avantaj var gibi geliyor bana.Rüçhan hakkı kullanarak eldeki hisseleri 3 e katlamak için bir fırsat gibi.Elde edilecek geliri de iyi yerlerde kullanmayı düşünüyorlar.Hayırlı uğurlu olsun diyelim.
ytd.
Bu hafta spk ya müracaat edilecek.sonrasi 2 aylık is...Bu tahta iyi olucak..aynı alan içerisinde 2 çalışan fabrika olucak...şuanki fiyattan bölünme cazip yatırım fırsatı sunuyor
Yüksek oranda bir bedelli ile hissenin primlenmesini beklenemez. Daha sonra açıklanacak "ruchan hakkı flyatı" hissenin fiyatlanmadıysa belirleyici olur.
Bedelli ile şirkete giren fon olumlu ama bu fonun etkisini ölçmek için mevcut yatırımın tamamlanmasıysa toplamda ne kadar flnans borç oluşacağı ve bedelliyle sağlanan fonun bu borçları hangi oranda karşılayabileceğini hesaplamak gerek
Benim anlamadığım, batı çimento ile batı söke faliyet kapsamı tamamıyla aynı. Bir çok açıdan tasaruf ve sinerji sağlamak açısından neden bu şirkeleri tamamen birleştirmiyorlar da, bedelli ile biri diğerini bedelli ile fonlanası işlemi yapılıyor.
Kimbilir belki bedelliden sonra bir birleşme olayında süreçlendirilir.
Umarim buda olucaktir. .
Yer İmleri