düzeltmenin olması muhtemel yerlere yaklaştik gibi ancak beni bağlamaz düzeltme yamultma falan feşmekan, düşe kalka tırıs gidiş yola devam
Amerikan 10 yıllıklarda sağlam bir geri çekilme yaklaştı
ben gaymagamlığı bulma aşamasında hotel de bi mola verip demli expresso içeceğim
LE PEN Fransa nın tek şansı
ve o şansı kullanacaklar bence
öyle piyasa macron u fiyatlıyor borsalar yükseliyor aman ne güzel ne güzel modu Fransa da YEMEZZZ
bakmayın siz eko tiiiviiii hamşolarına![]()
Seçimde macron denen hergele bir kaç puan da olsa daha fazla oy almış. Piyasanın efendilerin de onu desteklediklerini öğrendik, çünkü Euro dolar karşısında biraz yükseldi, borsa endeksleri de %3-4 yükseldi. Yani zenginler bu adamın arkasında.
le pen de bundan daha iyi değil, hatta daha kötü. Ama onu da birileri destekliyor herhalde, Trump gibi bişey anladığım kadarıyla.
Ancak anketler %30'a karşı 60 macrol kazanır dşyor. Sen ters sonuç çıkacağından nasıl bu kadar eminsin
Yorumlarının takipçisiyiz üstat
benim viper endeksi buradan bir düzeltmeye işaret ediyor
ancak
diğer grafiklerim ve o grafiklerimdeki göstergelerim henüz maximum devre ulaşamadıkları için buradan çıkardığım sonuç şudur ki
viper endeks ama düzeltmeli ama düzeltmesiz o turuncu direnci kıracak
o diğer grafik ve göstergelerimi de california gaymagamlığını bulup malları soluk benizlililere kakalayıp minnesota ya doğru dönüşe çıktığımda yapıştırırım
uçak düşünürsek
bana göre
uçağın kokpiti yani tüm elektronik göstergeleri falan feşmekan İNGİLTERE İDİ
motorlar tribünler ALMANYA
kuyruk FRANSA
Kanatlar İTALYA ve İSPANYA
İNGİLTERE gitti , pilot uçağı göz kararı el yordamıyla uçuruyor
uçamaz mı ? uçar ama işte eyle uçar
pilot kim ? SORROSSPU çocuğunun biri namı diğer piyasalar
MACRON demek kuyruk kaldı ..... LE PEN demek ise kuyrukta gitti demek
yani piyasaların macronun ilk turda önde olmasını kutlaması kadar doğal bir şey yok
kuyruk giderse uçak gidemez mi , gider de tam gaz aşağı
olacak olan da bu
avareller geleceği görüyor ama engelliyemiyorlar
neden ? çünkü avareller de ondan
velev ki macron seçildi ( ki bana göre öyle bir şans yok denecek kadar az. en ama en basitinden hiç bir fransız gunluk mesai saatlerinin toplamda 7 saatten den 9 saate çıkmasını hoşgöremez) ne olur ???
abd ve rusya kanatlara dalar ..... yani ispanya ile italya gariplerime sararlar , en uzun boylu salak olanları onllar ya
kısaca o avrupa birliği denilen avareller topluluğu ve para birimini uçaga benzetirsek , o uçak uçmaz ..... düşer gringo
bekleyelim görelim , gerilim aksiyon![]()
Son düzenleme : viper; 24-04-2017 saat: 19:12.
tekrar piyasaya dönersek
bu yükselişin sonunun 2008 benzeri hatta daha beter bir küresel krizle sonlanacağını düşünüyorum
bu kriz sonrasında ne avrupanın eski avrupa olacağını ne de piyasaların eski şekilde işleyeceğini düşünüyorum
Yer İmleri