“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir golümüz yendi ofsayt diye...bir penaltımız verilmedi...
Bilmem ki bu hakem kimin çocuğu?
Ben yine de ormanda tecavüz edilen Polyanna misali "havası suyu iyiydi amma" diyeceğim.
Bakarsın bu maç yeni yönetimin başlangıcı olur.
bu çok kötü oldu
bu arada valbuena diye anıran köşe yazarları futbol ulemaları bugündne sonra susarlar sanırım
bir halt olacağı yok.
Aykut hocaya hep laf ediliyor ama adam çıktı dedi neden biz 3 günde bir maça çıkıyoruz kupa macı Perşembe yerine Çarşamba oynanamaz mi demişti .. Pazar zor bir BJK deplasmanı sonra Perşembe yine zor ve 100dklik BJK macı üstüne 3 gün sonra Akhisar .. Akhisar maç yaptı ama salı günü biz Perşembe oynadık ve iki BJK macı yaptık .. Akhisar’ı yeneyecek takım miyiz hayır tabiiki ama en büyük sebep kısa süredeki çok zor fikstür , TFF’de destekleyince olan oldu.. .. Bunun dışında hakem Penaltıyı es geçti filan bunları söylemiyorum bile .. Gözünün önünde penaltı ama veremedi..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben Buna katilmiyorum . Sen fenerbahçe sin. Alacaksin akhisar macini. Yenilirsen madara ederler. Bence aykut hoca, buyuk takim hocasi degil. Gitsin konya yi yonetsin.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
bu maçın telafisi zor
bir halt olacağı yok.
yarın trabzonun en azından beşiktaşla berabere kalması lazım
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri