-
Yazik olmus diyecem de beter olsunlar diyeyim
bir halt olacağı yok.
-
Gol yemişiz bilin bakalım hiçbir yere bakmadan nereden anladım
bir halt olacağı yok.
-
Seer yazmaya başladıysa yendiğimiz bellidir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
2. Golü yedigimiz an Mehmet Topal’ı Skertel’in yerine çekip Skertel’i Mehmet Ekici ile yada Soldado ile değiştirmeliydi Aykut hoca .. 2-0 olmuş ayni şekilde devam etmeye ne gerek var ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Guilano’ya birşey oldu geçen haftada hic adı sanı yoktu oyunda bu hafta pas atamıyor .. Yazık oldu onca emeğe ..
-
Aslında çok iyi oynadık da...şanssızdık...
2-0 yenik olsak da bu maçta yeneceğimize inanıyorum.
-
İsla’nin yerine Aatif oyunda ..
-
Sanırım bizim görmediğimiz birşey var Aatif’da .. Şimdi Harika oynayabilir ama 0 gol 0 asist yapan bir oyuncuyu 0-2’den dönüş icin oyuna almak doğru mu ?
Nediyeyim hayirlisi ..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri