“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir golümüz yendi ofsayt diye...bir penaltýmýz verilmedi...
Bilmem ki bu hakem kimin çocuðu?
Ben yine de ormanda tecavüz edilen Polyanna misali "havasý suyu iyiydi amma" diyeceðim.
Bakarsýn bu maç yeni yönetimin baþlangýcý olur.
bu çok kötü oldu
bu arada valbuena diye anýran köþe yazarlarý futbol ulemalarý bugündne sonra susarlar sanýrým
bir halt olacaðý yok.
Aykut hocaya hep laf ediliyor ama adam çýktý dedi neden biz 3 günde bir maça çýkýyoruz kupa macý Perþembe yerine Çarþamba oynanamaz mi demiþti .. Pazar zor bir BJK deplasmaný sonra Perþembe yine zor ve 100dklik BJK macý üstüne 3 gün sonra Akhisar .. Akhisar maç yaptý ama salý günü biz Perþembe oynadýk ve iki BJK macý yaptýk .. Akhisar’ý yeneyecek takým miyiz hayýr tabiiki ama en büyük sebep kýsa süredeki çok zor fikstür , TFF’de destekleyince olan oldu.. .. Bunun dýþýnda hakem Penaltýyý es geçti filan bunlarý söylemiyorum bile .. Gözünün önünde penaltý ama veremedi..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben Buna katilmiyorum . Sen fenerbahçe sin. Alacaksin akhisar macini. Yenilirsen madara ederler. Bence aykut hoca, buyuk takim hocasi degil. Gitsin konya yi yonetsin.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
bu maçýn telafisi zor
bir halt olacaðý yok.
yarýn trabzonun en azýndan beþiktaþla berabere kalmasý lazým
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri