Ozan Tufan affedildi
Ozan Tufan affedildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hafta sonu maçýmýzý alalým yolumuza devam edelim sekiztaþýn trabzonda galip gelmesi zor gibi burak oynamadýðýndan trabzon rahat oynayacaktýr
bir halt olacaðý yok.
bu maç volkanýn bir daha fenerde oynamamasýný saðlamýþtýr.
bir halt olacaðý yok.
Volkan beni çok þaþýrttý.. Dün resmen oyundan atýlmak için uðraþ verdi.. Birisi söylese inanmam Volkan asla yapmaz derim ama dün querasma'nýn kýrmýzý kart olayýnda koþup gelip olaya müdahil olmasý( bazýlarý volkan kaptan gelir diyor kardeþim gelirde sarý kartýn var ortam gergin karýþýk ne iþin var? Daha sonra da aut'a çýkmýþ bir top sonrasý hakeme koþman itiraz etmen akýl alacak gibi deðildi.. Çok þaþýrdým..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
PFDK : BEÞÝKTAÞ A.Þ. Kulübü futbolcusu RICARDO ANDRADE QUARESMA BERNARDO'nun ayný müsabakadaki "kural dýþý hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatý'nýn 43. maddesi uyarýnca ve "saldýrýsý" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatý'nýn 44. maddesi uyarýnca 02.03.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiþtir.
43. maddenin hafifi 2-4 maç aðýrý 3-6 maç, 44. madde ise 5 ile 10 maç arasý ceza demek.
Yer Ýmleri